Traficul din Bucuresti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mai dar...oare se poate face ceva? pe termen scurt nu peste 20 de ani.
    pentru mine e o adevarata problema, eu prefer sa stau acasa si sa renunt la activitatile de peste zi decat sa ies, pierd cel putin o ora jumate pana ajung la orice destinatie, pierd bani(benzina) si nervi, asa ca personal prefer sa-mi rezolv treburile noaptea, dupa 8
    nasol de cei cu servici, ei chiar trebuie sa treaca zilnic prin calvarul asta

Comment

Originally posted by cristi_p
      voi sunteti copii mici....auzi tu....goarna de camion. Da aia de tren ce are? )
      http://www.hornblasters.com/
      Un crucishator mai bine
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

la 11.00 in pasaju unirii era blocaj ... ca un baiat cuminte ce sunt am asteptat, ajung sus si vad ca "garcea" era in intersectie si dadea "verde" 90% celor dinspre cismigiu/rosseti. am innebunit. am rezolvat ce=aveam de rezolvat si am luat-o pe stradute spre casa

Comment

Ora 17:20. Am plecat de la serviciu catre casa.
          Ora 20:35... Am ajuns acasa fara alta oprire pe traseu.

Toate intersectiie di Bucuresti blocate de tramvaie, autobuze, autoturisme s.a.
          N-am intalnit in nici-o intersectie politie care sa dirijeze circulatia.
          Am stat 1h33' langa o salvare care s-a plictisit si a oprit sirena si luminile specifice.
          Pompierii erau la 20-30 de masini mai in fata la o intersectie si dirijau circulatia. Trebuiau sa ajunga la o urgenta.

La radio spuneau ca tot Bucurestiul e paralizat....
          Last edited by Sp!ke; 5 December 2007, 22:32.

Comment

Originally posted by Sp!ke
            Am stat 1h33' langa o salvare care s-a plictisit si a oprit sirena si luminile specifice.
            [....
            Si-o fi revenit pacientu' ,ca sa nu zic altceva...
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

si eu merg frecvent prin bucuresti ..si sunt zile in care la orele de varf iti blestemi toti cai putere de sub capota )....marti am facut din piatza sudului pana in piazta victoriei 1 20min cu metroul eram in 15 min maxim ....ce nu inteleg eu de ce ratati aia care lucreaza la sosele nu lucreaza noaptea ..../???

Comment

noaptea dorm
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Dupa ce alaltaieri seara am facut 3 ore pana acasa, aseara am ajuns in... 40' cu un ocol destul de mare (pe traseul normal am 15km, aseara am facut 30km), pt ca aveam ceva treburi de rezolvat in alta parte a orasului. Pur si simplu nu-mi venea sa cred ca nu stau de cel putin 2-3 ori la un semafor. Pe unele portiuni am mers chiar si cu 100km/h . Azi dimineata am plecat la 8:05 de-acasa si am ajuns la serviciu la ora 8:35. Nu mi-a venit sa cred... sper ca deseara sa fie la fel.

Comment

Azi a fost foarte liber pana pe la 16, dupa ora asta deja au aparut ambuteiajele, mai ales in zona de Nord.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei
                      Azi a fost foarte liber pana pe la 16, dupa ora asta deja au aparut ambuteiajele, mai ales in zona de Nord.
                      Si pe calea Grivitei a fost infernal. Mai mult am stat Mai lucrau si niste imbecili la podul Constanta...

Comment

Si eu am fost pe Grivita pe la ora 17 si era acceptabil, nu se statea, am mers bine. Mai greu a fost cu urcarea pe pod, coada era pana la intersectia cu Caraiman, dar m-am descurcat...

Comment

ce-mi place expresia "m-am descurcat" ) cand vrei sa treci prin trafic oricat de aglomerat ar fi, poti s-o faci, "te descurci"... )

Comment

S-ar parea ca incet incet se pun baietii pe nesimtiti...
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

tot timpul la unirii in fata magazinului pe parcarea de taxi se ridica masini (am onoarea sa merg des pe acolo si am o satisfactie anume cand vad cate un seria 5 sau un q7 urcate sus pe trailere >

Comment

Foarte bine fac. Deobicei le filmeaza si trimit amenzi, acum vad ca s-au pus pe ridicat pe bulevardul Unirii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google