Traficul din Bucuresti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca ai posibilitatea metroului...eu,nu mai o am....de cand au inchis statia de la obor....explicatia autoritatilor referitoare la traficul de balamuc de ieri a fost ca"toata lumea a iesit la cumparaturi pt pasti" !!!!

Comment

...

Cred ca va e clar de ce se circula mai bine in perioada summitului. Pentru ca are multa politie pe strazi, nu se blocau intersectiile, gaborii erau pe post de semafoare sincronizate, nu se baga niciun obraznic pe unde nu trebuie.

Ce decurge din asta? Ceea ce stim deja: ca factorul politic este de vina, daca ar avea grija sa angajeze suficienti politisti la circulatie si cei care sunt deja sa stea toata ziua in intersectii nu sa bea ness in sectii ar fi mult mai ok. Viata ne-a aratat care e calea, pana una alta. Dar degeaba.
      Nu putem darama blocuri ca sa latim strazile, nu putem face semaforizare moderna, ca trebuie sa furam banii, dar nici destule caschete pe strazi nu putem pune?
      Ei bine, nu.

Comment

Blocaj incredibil in trafic, in Drumul Taberei, la Favorit !!!

... In anul 1968
        Attached Files
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Offfff.....Ma faci sa oftez
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Si ca sa fiu un pic offtopic, pana si din poze se vede cat de cenusie era perioada comunista... Atunci nu era aglomeratie pentru ca se dadea benzina cu ratia si asteptai cu anii sa-ti iei o masina. Eu sincer prefer traficul din ziua de azi decat "linistea" din epoca Ceausescu.
            P.S. Nu am prins perioada aceea dar din povestile pe care le-am auzit nici nu mi-as fi dorit sa traiesc atunci.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Mie imi place traficul care se vede in poza!

Comment

Eu am innebunit duminica...Am stat 2 ore (cred) sa ajungem de la casa poporului la baneasa..

Comment

Asa e in fiecare week-end si nu numai. Coada spre Baneasa incepe de la Casa Presei, de cand cu lucrarile de la interesectia cu Ion Ionescu de la Brad.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pai daca tot plecati la munte si stati prin militari, dr taberei, de ce nu o luati pe buftea ca iesiti pe la corbeanca si evitati tot ambuteiajul facut. Cistigati 30min de mers.?????

Comment

• Eu de exemplu in week-end merg la cumparaturi in Baneasa, deci varianta aia e exclusa. Si cand plec la munte tot pe acolo o iau, ca pe centura e tot aglomeratie si drumul e plin de gropi pana in Corbeanca.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Si totusi depinde de firea omului.. Eu personal m-am obisnuit si chiar imi place sa conduc in trafic , atat timp cat nu aud claxoane disperate, alea da.. Alea ma revolta... Nu le vad rostu... Nu e ca si cum ar veni din partea unei ambulante si brusc s-ar da toata lumea la o parte, chiar nu inteleg scopul ...

Comment

• Pai da dar imi imaginam oare cum se ajungea in '68 din Drumul Taberei pana in Baneasa la ora de varf...In cate minute?

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google