Traficul din Bucuresti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dragii mei constanteni,
    Azi am fost in Constanta (am uitat sa spun ca am locuit vreo 4 ani in Cta!), nu va mai laudati cu traficul vostru din Constanta... e aproximativ la fel ca cel din Bucuresti, doar orasul e mai mic si nu aveti lucrari la infrasctuctura pe strazi, acest fapt iti creaza senzatia ca se traverseaza intersectiile mai repede, in realitate... e la fel ca-n Bucuresti.

PS
    Mi-a luat 30min sa ajung din Faleza Nord la Sala Sporturilor mergand pe linia lui 40 (bvd Mamaia)... . Nu cred ca sunt mai mult de 4 km

Comment

oricum se merge mult mai bine
      dar pot sa va anunt ca si in bucuresti incepe sa se miste mai bine ,noaptea )
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by Sp!ke
        Dragii mei constanteni,
        Azi am fost in Constanta (am uitat sa spun ca am locuit vreo 4 ani in Cta!), nu va mai laudati cu traficul vostru din Constanta... e aproximativ la fel ca cel din Bucuresti, doar orasul e mai mic si nu aveti lucrari la infrasctuctura pe strazi, acest fapt iti creaza senzatia ca se traverseaza intersectiile mai repede, in realitate... e la fel ca-n Bucuresti.

PS
        Mi-a luat 30min sa ajung din Faleza Nord la Sala Sporturilor mergand pe linia lui 40 (bvd Mamaia)... . Nu cred ca sunt mai mult de 4 km
        pai nasoala alegere cu bulevardul mamaia... trebuia so iei pe soveja(102) dreapta pe chiliei apoi pe maramures traversai mamaia o tineai pe la casa casatoriilor si iesi exact la sala sporturilor...

sigpic

Comment

spike data viitoare un gps te scoate mai bine)
          "cui nu-i place , valea"

Comment

pt o pizza va ajut eu... stiu sa bipai la radare si pot da comenzi si in engleza... imi reonfigurez traseul rapid si nici nu raman fara arie de acoperire

sigpic

Comment

problema este ca nu stiu daca incapi la parbriz in tocul gps-ului
              dar incercam daca ai si toate hartile si daca te tine bateria mult
              "cui nu-i place , valea"

Comment

bateria ma tine ca lucrez ca sofer... in parbriz nu incap dar daca vrei stau in portbagaj(ai si un avantaj nu mai semnalizezi ca le fac eu semne celor din spatele tau)
                PS. Valabil doar constanta,baicoi(prahova),ploiesti(prahova dar doar bulevardele principale), eforie sud , 23august , navodari , techerghiol

sigpic

Comment

acoperirea este foarte mica
                  pacat ca te-as fi luat dar am gps ,vezi poate te vrea spike
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

Vad ca va arde de glume... nu-i nimic, va taxez eu la timpul potrivit ;). Sonykel tu chiar crezi ca nu stiam traseul ala? problema e ca evit Maramures ca e foarte naspa (din cauza indicatoarelor ascunse), asa ca... Pentru mine n-a fost o problema ca sunt obisnuit, chiar ma amuzam copios la constanteni ca se agitau ca apucati si claxonau cat ii tineau bateriile.

PS
                    Fara falsa modestie... in Romania nu-mi trebuie GPS. Am pest 1.5 mil km parcursi numai in Romania... na c-am spus-o si nu vroiam, dar m-ati racait...

Comment

bine gata am inteles intoarce-te la bucuresti
                      "cui nu-i place , valea"

Comment

nu as fi zis ca nu-l stii dar am observat o chestie ca de la an la an avanseaza foooarte mult traficul in cta si tre sami caut noi trasee sa ajung din A in B sunt tipul de sofer care cand se urca in masina stie deja pe unde o ia ca sa ajunga la destinatie imi fac un mic plan... de exemplu acum 2ani ca sa ajung de la delfinariu la liceul 4(pe tomis) o luam pe soveja dupaia pe primaveri si pac in poporului si in tomis. acum mai bine o iau pe soveja
                        stanga pe lapusneanu stanga la trocadero si drept in sus pe poporului pana pe tomis... desi traseul e muuuult mai lung uneori e muuult mai lejer...

sigpic

Comment

In B e nenorocire dar asta o stim cu totii. Ce vroiam sa zic e k daca nu stii stradute, scurtaturi sau alte combinatii si mai tre sa stai si toata ziua in trafic, cred ca esti mort. Munca mea e "de birou" dar cand tre sa ma misc prin bucuresti e jale. Noroc ca stiu destul de bine orasul.

Comment

Originally posted by Sp!ke
                            Dragii mei constanteni,

PS
                            Ai avut ghinion... in mod normal drumul asta il faci in 10-15 min...(eu il fac zilnic pana la prietena mea)..dar mai nou Blvd Tomis si Mamaia sunt full nu stiu inca de ce... deci mai poti nimeri ambuteliaje....

Ca sa vorbesc de Bucuresti in ultimele 10 zile am fost de 3 ori ..o data la siab,o data la o cafea si ultima oara tot la o cafea la otopeni sa vedem niste curse.....vreau sa zic ca ultima oara m-am pierdut de am ajuns in mijlocul Bucuresti si nimeni nu stia sa imi explice cum sa ies....evident dupa 50 km pierduti pe acolo am reusit sa ies pe la europa pe centura si dupa aia pe autostrada.....ce pot sa zic mi-a placut la nebunie, acolo e viata nu ca aici tot felul de fraieri care baga benzina de 100 de mii si se plimba cu muzica la maxim pe Tomis pana raman fara benzina.....
                            Last edited by crististreulea; 18 October 2007, 09:08.

Comment

Astazi am reusit fantasticul record de 7km/h!!! Adica am facut fix 2h10' de acasa pana la birou!!!...

Comment

Spike cum rezisti 2h ai stat in trafic continu???? cati kilometri ziceai ca sunt pana acasa?

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google