Cea mai frumoasa femeie de pe forum!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

roxana chiuhulescu rulzz... invit-o pe ea...
    Last edited by SUPERCAR; 12 October 2007, 21:33.

sigpic

Comment

pfuuuu.....ai dreptate aici....dar macar sa le dresati un pic la inceput sa para macar ca au habar......oricum emisunea e foarte buna si frumos realizata

Comment

Eu incerc fac un scenariu le trimit documentare despre masina testata, testam masina inainte si ce sa mai fac????????????????

Comment

pai mai mult nu se poate....eventual daca reusesti sa gasesti una care sa se priceapa si sa fie si frumoasa....e un fotomodel britanic (parca) care e si pilot de curse.....e femeia ideala)))

Comment

Originally posted by Tigra
            Silviu din cate am inteles stii cat de mult timp pierd sa caut o femeie frumoasa, care vorbeste bine despre masini, care nu se intimideaza in fata camerei
            nu e problema...vin eu ! )
            pe messenger voiam sa te intreb si alte aspecte...sa ma lamuresti un pic in alte privinte,sunt cam sceptic avand in vedere identitatea,doar stii reclama de la Clicknet,pe net poti sa fii cine vrei ! ) chiar si prezentator de emisiuni :p ,poza cu Brad Pitt pot sa imi pun si eu la avatar sau chiar Keanu Reeves
            Si ca sa iti demonstrez ca nu sunt sceptic degeaba ,chestia asta poate fi o strategie de marketing,impersonarea unei vedete de TV,mai ales de sex feminin ,si cum barbatii cand vine vorba de femei nu mai gandesc deloc ... vinzi ce vrei
            Al doilea lucru,este cand se spune ceva ca se vinde la oferta...cand se aude de oferta...romanul sare sa cumpere...ca e oferta...
            Daca imi demonstrezi ca ma insel,o sa imi cer scuze...dar io-s sceptic !
            Last edited by Cristi_Xp; 12 October 2007, 19:59.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Acum am vazut si eu thread-ul asta, si chiar ma intreb: avem si fete pe forum?? Scuze dar nu am avut timp sa citesc posturile anterioare !
              Cu stima FLO.
              , sunt cu ochii pe voi !
              :thumbsup:

Comment

Originally posted by FLORYN
                Acum am vazut si eu thread-ul asta, si chiar ma intreb: avem si fete pe forum?? Scuze dar nu am avut timp sa citesc posturile anterioare !
                Cu stima FLO.
                florine o sa ramai corigent daca mai aduni asa multe absente...

sigpic

Comment

Originally posted by FLORYN
                  Avem si fete, patru la numar.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Oho, super, ce misto ! Le salut cu respect pe aceasta cale, si am toata stima pt. ele.
                    @Sony - scuze dar sunt f. obosit seara cand ajung acasa, si nu prea mai imi arde de computer. Dar fac si eu tot posibilul sa intru cam 1 data la 2 zile,
                    , sunt cu ochii pe voi !
                    :thumbsup:

Comment

Bravo pentru tupeu Cristi sau Silviu care e numele de fapt?

Nu poti veni la emisiune deoarece eu ma nevoie de o tipa si vedeta daca se poate. daca faci vreo operate de schmbare de sex mai vorbim.

Ce demonstratie vrei mai buna decat o intalnire a loganistilor moderata de mine. Sau il poti intreba pe Zenit deoarece am vorbit. La acest forum exista mesaj privat, ma poti intreba acolo.

Oferta la huse e de 416 lei cu TVA in magazinele auto este 700 lei cu TVA.

Comment

mai vrem fete pe forum daca se poate mai multe...de la SIAB cred ca se puteau gasi cateva care arata bine si au si ceva in cap legat de masini

Comment

eu de 8martie impart martisoare cu logan club... sa vezi atunci ce de femei o sa fie pe forum...

sigpic

Comment

asa sony...poate mai facem rost de cateva fete pe forum da vezi sa gasesti si tu cateva cu Logan si sa aiba cel mult 25 de ani )

Comment

auzi domne tu mai ai si pretentii nu gluma... zi mersi cai cu pasarica si nu cu cuculetz si gata ajunge... auzi sa fie si tinere... nu vrei sa fie si printzese in rochitze roz???
                              e dracia dracu... ce-i aici bordel

sigpic

Comment

Mah pe mine unu ma preocupa acum mai tare ideea ca cica va creste considerabil valoarea RCA si casco considerabil(azi am auzit cateva zvonuri).Si despre ce huse este vorba??? ca am mare nevoie de niste huse mai aparte pt prestiji-ul meu(ma refer la huse pt scaune).Si din moment ce este singura poza cu o fata pe care am vazut-o pe forum pot spune si eu ca este cea mai frumoasa fata
                                sigpic
                                Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google