Cea mai frumoasa femeie de pe forum!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ar fi frumos sa vedem asta

Comment

scrie si la profil... eu zic ca nu o sa posteze ne foloseste doar ca sursa de inspiratie in emisiunile ei...

sigpic

Comment

Iar asta ne flateaza. Nu-i asa, sonykel ?

Comment

Poate ne trezim dati pe la televizor cand facem o intrunire
          http://mitzah.labrute.fr/
          http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

domne daca face emisiune cu intalnirile logan club sa le faca dupa ce-mi vine mie mcv-ul ca sa apar si eu la tembelizor...

sigpic

Comment

Eram sigur ca o sa postati asta.
              Ea si-a facut cont pentru a vorbi cu mine, nu pentru a arata Loganclub la TV, ca nu exista rubrica speciala in emisiune.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

laudarosule ne-ai stricat toata joaca
                Last edited by crististreulea; 11 October 2007, 21:46.

sigpic

Comment

Originally posted by andrei
                  Eram sigur ca o sa postati asta.
                  Ea si-a facut cont pentru a vorbi cu mine, nu pentru a arata Loganclub la TV, ca nu exista rubrica speciala in emisiune.
                  nah ca ne-ai spart cu explicatia asta
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Offf, Andrei... ai stricat toata atmosfera de lapte si miere din topicul asta )

Comment

Da' ce s-ar mai schimba lumea cu o femeie pe forum. zau...
                      :inlove:

Comment

Dragutika gagik

Comment

hai tigra fa-ti curaj si scrie...

sigpic

Comment

Multumesc baieti pentru complimente

La cat de tare mi-ati sters zambetul de pe buze cu o zi inainte cand ati postat tot felul de comentarii rautaciase despre husa automata (care e afacerea mea de suflet in care sunt implicata eu, sotul si partenerul nostru Angelis) acum v-ati mobilizat si m-ati facut sa zambesc din nou. Multumesc

Pentru ca oficial sunt singura fata de pe forum va rog sa va purtati frumos. Daca neoficial mai sunt femei pe forum ne-ar face mare placere sa le cunoastem.

Fotografia cu BMW e cat de poate de reala deoarece am fost PR Manager la BMW - Automobile Bavaria o perioada. Si e adevarat prezint emisiunea Roata de rezerva de pe Antena1, eu reprezint doar partea feminina a rotii deoarece mai am doi colegi coprezentatori Mircea si Vali. Sambetele astea nu prea am fost prezenta deoarece au tot fost saloane auto dar daca vreti sa va convingeti ca ce spun eu e veritabil intrati pe [reclama], sunt destule emisiuni acolo unde sunt prezenta.

Iar daca vreti sa facem o emisiune despre Logan putem aranja ceva doar trebuie sa veni cu o idee interesanta. Ce spuneti?

Eu nu pot sa dau rspunsuri in timp real cum stati voi pe forum deoarece sunt destul de ocupata am o afacere, prezint o emisiune, sunt in ultimul an la psihologie si tot in ultimul an la master si mai am si o viata personala asa ca de unde atata timp. Dar antrenati-ma si pe mine in discutii si promit ca va voi raspunde.
                            Last edited by Cristi_Xp; 12 October 2007, 13:04.

Comment

da, chiar asa... TIGRA, TIGRA, TIGRA...

Comment

aoleo nu mai ca o sperii si mai rau... azi dimineaata la 8:11 era online citea pe aici
                                )

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google