Cea mai frumoasa femeie de pe forum!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Tigra
    Bravo pentru tupeu Cristi sau Silviu care e numele de fapt?
    Nu poti veni la emisiune deoarece eu ma nevoie de o tipa si vedeta daca se poate. daca faci vreo operate de schmbare de sex mai vorbim.
    merci...ca ai zis ca-s simpatic )
    Cristi ma cheama...silviu nu stiu cine-i )
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by tezeu
      Mah pe mine unu ma preocupa acum mai tare ideea ca cica va creste considerabil valoarea RCA si casco considerabil(azi am auzit cateva zvonuri).Si despre ce huse este vorba??? ca am mare nevoie de niste huse mai aparte pt prestiji-ul meu(ma refer la huse pt scaune).Si din moment ce este singura poza cu o fata pe care am vazut-o pe forum pot spune si eu ca este cea mai frumoasa fata
      da iar incep: lucrez in domeniu...
      casco din cate stiu nu se va mari... si e preferabil cand incheiati polita sa va luati angajamentu ca veti face polita pe 5ani sa zicem la ei... in felu asta veti fi feriti de scumpiri...
      rca-urile sau scumpit in functie de firme intre 10si 70ron si in functie de masina... sfatul meu e sa va uitati bine pe toate ofertele sau sa apelati la un broker... nu va mai lasati induplecati de cei care va fac caasco ca daca ai rca la ei iti fac 10%reducere ptr ca anu asta diferentele intre firme pot fi de la cer la pamant... pe la jumatea lu noiembrie o sa postez o lista cu un top ten al tarifelor...

sigpic

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
        nu e problema...vin eu ! )
        pe messenger voiam sa te intreb si alte aspecte...sa ma lamuresti un pic in alte privinte,sunt cam sceptic avand in vedere identitatea,doar stii reclama de la Clicknet,pe net poti sa fii cine vrei ! ) chiar si prezentator de emisiuni :p ,poza cu Brad Pitt pot sa imi pun si eu la avatar sau chiar Keanu Reeves
        Si ca sa iti demonstrez ca nu sunt sceptic degeaba ,chestia asta poate fi o strategie de marketing,impersonarea unei vedete de TV,mai ales de sex feminin ,si cum barbatii cand vine vorba de femei nu mai gandesc deloc ... vinzi ce vrei
        Al doilea lucru,este cand se spune ceva ca se vinde la oferta...cand se aude de oferta...romanul sare sa cumpere...ca e oferta...
        Daca imi demonstrezi ca ma insel,o sa imi cer scuze...dar io-s sceptic !
        Identitatea domnisoarei se confirma!
        Scuzati scepticismul,doar ca asa trebuie procedat!
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

daca identitatea domnisoarei se confirma...pot sa dorm linistit la noapte
          sper sa mai apara pe viitor si alte domnisoare asa ca ea pe forum )

Comment

Pana una alta ce huse se vand?
            sigpic
            Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

vezi aici husele

Comment

Alooooooooooooooooo!!! Nu mai fiti necredinciosi! Tigra este exact cine spune. Am vorbit eu cu ea la telefon. (Nu insistati, nu e public! )

Eu v-am zis ca daca vrea ea, poate sa apara ceva despre noi la "Roata de rezerva"

Comment

Moama dar ce v ati emotionat .... cate controverse .... sunteti ca si copii aia care atunci cand cineva filmeaza pe strada se baga si ei in cadru dau din maini .... si chiar daca o sa sune ciudat , imi spune si mie cineva cine este donsoara de va agitati toti asa??
                  sigpic
                  Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

Originally posted by zenit
                    Alooooooooooooooooo!!! Nu mai fiti necredinciosi! Tigra este exact cine spune. Am vorbit eu cu ea la telefon. (Nu insistati, nu e public! )

Eu v-am zis ca daca vrea ea, poate sa apara ceva despre noi la "Roata de rezerva"
                    domnu,am zis mai sus ca se confirma identitatea.Sau te tine vreun proces in cazul in care domnisoara nu e cine sustine,si domnisoara cea a carei imagine a fost folosita te da in judecata pentru folosirea imaginii sale in scopuri publicitare fara acceptul ei ? nu cred...deci m-am interesat,am primit confirmare,cum am zis...pe net poti sa fii cine vrei,eu vreau Keanu Reeves

Comment

Multumesc Zenit

Sa stii Cristii ca m-am cam enervat putin dar pentru ca pari a fi administratorul te iert

Nu te simti bine cand trebuie sa demonstrezi ca esti de fapt tu.

E bine ca vrei sa imi pastrezi imaginea nesifonata. Apreciez )

De curiozitate pe tine cum te chiama de fapt Cristi sau Silviu?

Comment

Silviu e dogy_10 . Cristi e Cristi_Xp

Comment

Multumesc Zenit

Sa stii Cristii ca m-am cam enervat putin dar pentru ca pari a fi administratorul te iert
                          Pai sper sa iti treaca,ca daca vreunu voia sa faca o gluma proasta si incepea sa zica ca esti tu ,mie imi comentai ca de ce nu am luat masuri

Comment

Originally posted by zenit

daca zici tu poate te credem.pe forum sti cum e poti fi cine vrei si de fapt nu conteaza cine suntem fiecare atata timp cat skimbam niste pareri doar.
                            intalnirile locale intre membri sunt singura ocazie sa ne cunoastem

Comment

Multumesc Zenit

Nu te simti bine cand trebuie sa demonstrezi ca esti de fapt tu.

E bine ca vrei sa imi pastrezi imaginea nesifonata. Apreciez )

De curiozitate pe tine cum te chiama de fapt Cristi sau Silviu?
                              doar pare ca el e admin dar de fapt e batman alias silviu

sigpic

Comment

Mama ce-o sa se vanda husele ............
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google