Comentariile Jocului Nationalei Romaniei , Pauza Si Final.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa dat startul la ultima sansa a Nationalei la CM .Austria -Romania ,in direct la PRO Tv .
    Pronostic ,pauza x,final x.

Comment

eu am facut pariu cu un prieten ca bate austria cu 3-1 )) .. dar totusi sper sa bata romania
      b 89 plk

Comment

Mai un gol si iti iasa pronosticul!!!!

Comment

cam da)) nu avem noi fata de mondiale.. desi.. avem jucatori fiecare cu partea lui de ii pui tooti la un loc nu poti sa zici ca fac echipa.. :| Avem vedete mutu chivu.. etc pe care nu ni le permitem de aceea le cumpara strainii astia suntem si asta ii tara in care traim ROMANIA!!!
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

Lasa ca nici cu selectionerul nu mi-e rusine...sper sa il demita cat mai repede
            Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

si-a batut joc piturca de max nicu....au tras atata de el sa ia cetatenia aia ca sa joace 6 minute...pacat, pacat

Comment

asta e echipa ? parca suntem noi de pe forum si jucam in curtea scoli,asa jucau ca dupa o noapte de betie. Rusineeeee
                sigpic #

Comment

nu mai putem comenta nimic. este inacceptabil sa fim egalati la primul gol dupa 30 secunde...deja mi-am pierdut rabdarea si am schimbat postul. ala nu a fost meci, parca ma uitam la filmuletele video facute de colegi in curtea scolii in timp ce jucam fotbal
                  sigpic

Comment

eu cred ca nu mai avem ce comenta!!! jucatori de c...t si antrenor mai presus de toti! nu merita sa strige nimeni pe stadioane ptr ei!!!
                    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Sa le fie RUSINE tuturor celor implicati de sus in jos si invers

Comment

Pacat de cei 2-3 jucatori care au vrut...in rest toti poarta in spate istoria celor care erau adevarati fotbalisti...am asa o impresie ca mult timp vom ramane melancolici la acele vremuri. Una peste alta, spre sfarsitul partidei am dat-o in ras...chiar m-a binedispus ...numai stang in drept si picioare de lemn
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

In locul lor nu m-as mai prezenta la meciurile ramase, dar e greu cu mandria, orgoliul, banii. Gigel Bucur a fost zero, Cocis de asemenea, de laudat este Tanase, Costea... si Piturca, care insista sa ramana la nationala. "Bravo" lui ! Un om de "caracter"... a, stai, e 2 aprilie, nu mai merge... Hai la somn, nationala Romaniei !
                          :inlove:

Comment

auzi, da' cat s-a terminat? intreb si eu, ca-s mare microbist ma rog, mai mult mare ca statura...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

2-1 pentru ei ...Buna dimineata
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Piturca si cu obositii lui sa se duca la sapa ca is buni de ce-i bun bunicamiu Dumnezeu sa-l ierte!si nicolita ala daca are chef de alergat aproasta sa se duca la atletism ca poate il face pe bolt!vai de ei!sa mearga cei care merita nu noi!ca si asa ne faceam de miru lumii daca ajungeam la mondiale!
                                Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google