If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Comentariile Jocului Nationalei Romaniei , Pauza Si Final.
multam fain, adi, de rezultat. chiar ma gandeam azi la lucru cati bani as fi castigat daca pariam la fotbal. vreo 3 salarii asa am castigat o laie, bine ca n-am pierdut, ca n-am pariat. maine evaluez pagubele colegilor ce-au pariat (cata inconstienta) a doua oara (chiar nu invata nimic din propriile greseli?) pe echipa romaniei. ma refer la aia de fotbal...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
sunte unele lucruri care trebuie lasate exact asa cum sunt ... Si fotbalul e cam la fel....pentru cei carora le place acest sport ok(si mie imi place) dar ce se "joaca in romania" sunt doar fite si magarii ...eu zic ca nu are rost....
Una peste alta, e mai bine ca sa terminat aici decat sa ne mai facem nervi si la CM. Sa recunoastem, ca am ramas in urma de tot la capitolul fotbal .(la toate competitiile Fotbalistice)
va reusi tat'su, din umbra. nu uitati ca si echipa cu cele mai bune rezultate din istoria fotbalului romanesc, aia din '94, a fost echipa facuta de lucescu. nucleul nationalei l-a pus lucescu si noi 10 ani cu aia am defilat. s-a dus miezul problemei, s-au dus dracului si rezultatele. acum avem a doua sansa sa primim o echipa calumea. razvan ala micu doar trebuie sa-i tina in frau pe fotbalisti, de restul se ocupa tata
gluma-i gluma, razvan lucescu e totusi un antrenor bun. a facut treaba peste tot pe unde-a fost. personal ii urez noroc si cateva sfaturi bune de la taica-su. nu stiu daca are nevoie, dar sigur nu-i strica.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
a fost un meci bun si un debut bun ptr Lucescu Jr; a mai crescut si moralul; referitor la sanse de calificare ...din 0.6% s-au transformat in 1% poate daca - castigam toate meciurile putem spera ...
pana la urma ne trebuia un selectioner degajat si care sa nu faca presiune pe jucatori si care sa nu aiba divergente cu jucatorii..
"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment