bravo romania....
Comentariile Jocului Nationalei Romaniei , Pauza Si Final.
Collapse
X
-
am avut gura spurcata. cand mi-a zis cineva ca la pauza conduc sarbii cu 1-0, am zis in gluma 5-0 la final...desi era de asteptat, asta ne e valoarea nationalei. nu cred ca e vina exclusiv a antrenorului. pur si simplu sarbii ne-au batut cam cand au vrut, poate cu cateva exceptii am facut egal cu ei.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Sunt mai buni la şah.
Comment
-
ne batem cu lichtenstein la penultimul loc din grupa
io zic ca avem ceva sanse macar pe astia sa-i batem, sa nu fim chiar ultimii...
mutule, iti aduci aminte cand ai zis ca nu intelegi de ce echipei din 90 si ceva i se zice "generatia de aur", cand ei n-au castigat nici un titlu de fapt? pai vezi, bah, smechere, ca voi nici generatia de tinichea nu ati ajuns...aia macar s-au calificat la turneele finale. pe cand voi, generatia de cocaina, va uitati la teveu la meciurile de la mondiale si europene...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
"progres" insemnand ca in loc de 5, pe viitor sa fie 6,7,8...sau cum?
corectie: ne batem cu feroe la penultimul loc din grupa. azi am auzit la radio cum ca pa langa studenti, politisti, avocati, au si-un jucator legitimat in nationala. deja e de rau, s-ar putea sa ne bata...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment