Comentariile Jocului Nationalei Romaniei , Pauza Si Final.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

bravo romania....
    sigpic #

Comment

Super meci de fotbal,Serbia -Romania scor de neprezentare 3 - 0,si capitanul eliminat.Hai acasa mai repede . OOOO 4 - 0 . GROAZNIC.

Scuze .5 -0 SRB -ROM .Suporterul cui sa fiu ?
      Last edited by Nikolas_bnm; 10 October 2009, 23:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am avut gura spurcata. cand mi-a zis cineva ca la pauza conduc sarbii cu 1-0, am zis in gluma 5-0 la final...desi era de asteptat, asta ne e valoarea nationalei. nu cred ca e vina exclusiv a antrenorului. pur si simplu sarbii ne-au batut cam cand au vrut, poate cu cateva exceptii am facut egal cu ei.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

nu suntem buni de nimic...suntem praf si pulbere..liga lu` mitica e praf cu totu`..vai de fotbalu` romanesc

Comment

Am ajuns rusinea Europei cam la toate.
            Daca inainte mai aveam si noi fotbal,sau gimnastica,acum nu mai avem nimic.
            Rusineeeeeeeeeeeee.

Comment

bravoo marilor talente din echipa romaniei..pana si bucatarii de la lichenstein jucau mai bine !

Comment

Sunt cu mult sub "masa verde". de ce naiba nu si-au cheltuit banii prin alte parti?
                sigpic

Comment

Eu cred ca astia de la nationala ar trebui sa se lase de fotbal si sa se apuce de agricultura ca mai bine ar fi , mai bine ar ajuta tara asa decat in fotbal.
                  sigpic

Comment

observ ca fotbalul la nationala e asa hai sa jucam,pachat,pachat...
                    sigpic #

Comment

Sunt mai buni la şah.
                      Attached Files

Comment

Daca Lucescu venea aici pe forum si lua 18-19 ciumeti tot se descurcau mai bine
                        sigpic

Comment

ne batem cu lichtenstein la penultimul loc din grupa
                          io zic ca avem ceva sanse macar pe astia sa-i batem, sa nu fim chiar ultimii...
                          mutule, iti aduci aminte cand ai zis ca nu intelegi de ce echipei din 90 si ceva i se zice "generatia de aur", cand ei n-au castigat nici un titlu de fapt? pai vezi, bah, smechere, ca voi nici generatia de tinichea nu ati ajuns...aia macar s-au calificat la turneele finale. pe cand voi, generatia de cocaina, va uitati la teveu la meciurile de la mondiale si europene...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

ma voi uita pe viitor la meciurile nationalei doar pt a vedea progresul lui razvan , atat.

Comment

"progres" insemnand ca in loc de 5, pe viitor sa fie 6,7,8...sau cum?
                              corectie: ne batem cu feroe la penultimul loc din grupa. azi am auzit la radio cum ca pa langa studenti, politisti, avocati, au si-un jucator legitimat in nationala. deja e de rau, s-ar putea sa ne bata...

Comment

Doamne ar da sa nu il mai primeasca Lucescu pe drogatul ala de mutu.
                                Afara cu toti mercenarii.Sunt atatea tinere talente pentru care ar fi o onoare sa poarte tricoul nationalei.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google