Comentariile Jocului Nationalei Romaniei , Pauza Si Final.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Desi Mutu si Chivu nu au facut mare lucru de mult timp,totusi multa lume ii vrea la Nationala...astia 2 au devenit niste sperietori de ciori.
    Daca Razvan l-ar matura pe Mutu cred ca s-ar instaura disciplina la Nationala,dar si-ar pune juma' de tara in cap.Totusi,ar fi bine sa-i lase si pe altii sa joace,poate sunt jucatori care vor(cu adevarat)sa joace,sa se afirme.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

ciudat ca Mutu la Fiorentina inca o o duce bine, nu-l concediaza aia, deci organismul rezista bine la petreceri; problema e ca la Nationala se duce ca in vacanta, il doare in cot de rezultate

Comment

salutare colegilor
        personal, sunt de parere ca deocamdata ar trebui sa ne iasa fotbalul din cap, nu avem jucatori de valoare, deci nici o echipa de valoare
        daca unul din jucatori sclipeste, el nu poate sa duca in spate intreaga echipa
        din pacate pentru noi, jucatorii nostri prefera sa aiba rezultate bune cu echipele de club, iar nationala este mult prea lipsita de importanta
        sunt roman, mi-as dori sa fim in varful sportului, dar din pacate ne lipseste valoarea si dorinta de rezultate
        v-am salutat si numai bine!
        Last edited by Seba; 14 October 2009, 00:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by catalin27182 View Post
          ciudat ca Mutu la Fiorentina inca o o duce bine, nu-l concediaza aia...(
          Am inteles ca-l vinde,la turci.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by Red_Alin View Post
            ...Sunt atatea tinere talente pentru care ar fi o onoare sa poarte tricoul nationalei.
            care-s aia?

despre mutu, de acord, sa zboare. chivu, in schimb, nu...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu unul sunt de parere ca oricine ar veni selectioner nu ar reusi nimic pentru ca nu are cu cine.Asta e echipa,astia sunt jucatorii,altii nu sunt.Razvan din punctul meu de vedere e al 2-lea mare antrenor roman,dupa Mircea Lucescu.Nu vor sa joace,ii doare undeva de nationala,isi bat joc,nu inteleg ce cauta,altii trag din greu,ca sa prinda si ei un loc ceva,si cei care au isi bat joc.Nu sunt deloc seriosi.Eu acum daca as fi in locul lui Razvan,nu as incepe meciul cu Feroe cu niciun jucator care a jucat cu Serbia as face o echipa noua,pentru ca,cel putin eu am vazut ca sunt jucatori mai buni pe banca de rezerve,sau care ar trebui convocati decat ce e in teren.Cel putin vreau sa vad ca fac ceva,ca alearga,ca joaca fotbal...putem sa luam si bataie nu ma intereseaza atata timp cat o fac frumos,si nu in batjocura.
              sigpic

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                Am inteles ca-l vinde,la turci.
                asa cum faceau romanii? vindeau rulmentii la turci la kg? adica pe temirce si mai nimic?
                sigpic

Comment

eu as face o echipa compet noua..numai cu tineri dornici....si le-as da bani...numa daca fac ceva bine.Adica cupe ,puncte...etc
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

singura cupa ce-o pot castiga e aia de campioni europeni, respectiv campioni mondiali...eu as zice ca ai pretentii un pic cam mari, totusi...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google