Nu fratilor jucatori nostri sau comportat ca niste straini zici ca nu sau vazut niciodata si nu au facut antrenamente impreuna ,ce sa mai zic sant dezamagit a nu stiu cata oara nu sa legat deloc jocul tricolorilor nostri pacat!
Comentariile Jocului Nationalei Romaniei , Pauza Si Final.
Collapse
X
-
astia sunt jucatori??? vai de mama lor...nu merita nici macar respectul nostru! afara...!!!!
Comment
-
in prima repriza ia durut exact in fund de nationala se credeau mari fotbalisti
in a doua repriza ori ia luat la injuraturi piturca sau lea spus ca daca nu bat nu mai ies intregi de pe stadion
nu cred ca piturca este cel vinovat de infingere , cind nu iesi in stare sa faci 3 pase succesive nu ai ce cauta in nationala ,de fapt intro echipa profesionista,
cred ca daca piturca lua trei sectatori sii baga in teren aveam mai multe sanse
dar la ce te poti astepta de la cineva care nu stie imnul national poate labaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Asta este fratilor. Se spune ca avem conducatorii pe care ii meritam. Nationalele care ne reprezinta, tot ca popor.
In munca mea lucrez foarte mult cu straini. Stiti ce mi-au spus? Ca nu-si explica, faptul cum nu reusim sa fim o echipa. Asta in general. Avem valori dar nu reusim sa le integram intr-o echipa. Este boala nationala. A devenit intre timp, boala nationala. Avem nume dar nu avem echipa. Intr-o echipa nu pot fi nume. Asta este cheia succesului. In general, nu doar in fotbal.
Hai Romania, totusi. Ce sa spun altceva? Hai Serbia? Hai Franta? Ce naiba.....
Comment
-
eu nu inteleg ce va agitati. era de asteptat sa ne calce sarbii in picioare...
poate pt cei care nu stau in granita cu ei si nu-i cunosc ce fel de oameni sunt, da, nationala avea o sansa sa-i bata. ganditi-va ca oamenii aia au facut mitinguri in timpul bombardamentelor sua din serbia si-au scris pe-o pancarta "scuzati-ne va rugam ca v-am doborat avionul invizibuil, dar nu l-am vazut"cand om avea si noi, ca natie, atitudinea asta, o sa-i batem si pe brazilieni la fotbal, pana atunci o sa fim campioni la gasit scuze.
lupulucian, mare dreptate ai cu valorile si cu echipa. la romani asa ceva nu exista.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Offtopic: Cunosc personal persoane din Serbia si sunt unii din europenii cu un caracter frumos si vertical. Au ceva aparte si nu sunt patati de "prostitutia" din Occident sau blocul comunist....d-aia si constituiau un pericol pentru americani si s-au gandit sa-i divizeze..Divide et impera e motto-ul Elitei, dar sa revenim la subiect: O echipa mai motivata, mai mult sange rece si o duritate cu bun simt care doar la sarbi o vezi)). Din pacate a fost acel incident intre fortele de ordine si sarbi...oricum, faptul ca sarbii ne-au respectat stiind ce fel de oameni sunt ar trebui sa ne faca sa ne simtim mandrii. Faptul ca ai nostri au marcat de 3 ori si sarbii doar de 2 ori si tot cu coada intre picioare am iesit de pe teren, nu mai lasa loc de alte comentarii......
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
pana ce romanii nu vor invata fotbal nu au ce sa caute la nici un fel de campionat de fotbal.sa se fac de ras.las sa stea acasa si sa invete sa joace si poate vor schimba si felul de gandire a echipei.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment