Comentariile Jocului Nationalei Romaniei , Pauza Si Final.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

multam fain, adi, de rezultat. chiar ma gandeam azi la lucru cati bani as fi castigat daca pariam la fotbal. vreo 3 salarii asa am castigat o laie, bine ca n-am pierdut, ca n-am pariat. maine evaluez pagubele colegilor ce-au pariat (cata inconstienta) a doua oara (chiar nu invata nimic din propriile greseli?) pe echipa romaniei. ma refer la aia de fotbal...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Voi chiar credeati ca ne vom califica?

Originally posted by Nikolas_bnm View Post
      Sa dat startul la ultima sansa a Nationalei la CM .Austria -Romania ,in direct la PRO Tv .
      Pronostic ,pauza x,final x.
      Cred ca XXL
      Attached Files
      Last edited by darksid3; 2 April 2009, 08:57. Reason: post consecutiv

Comment

Eu sunt confuz: aseara echipa Romaniei a pierdut meciul, sau a fost o pacaleala de 1 aprilie ?

Comment

s-au pacalit singuri si au pierdut
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

sunte unele lucruri care trebuie lasate exact asa cum sunt ... Si fotbalul e cam la fel....pentru cei carora le place acest sport ok(si mie imi place) dar ce se "joaca in romania" sunt doar fite si magarii ...eu zic ca nu are rost....
            http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
            жалюзи плиссе

Comment

Una peste alta, e mai bine ca sa terminat aici decat sa ne mai facem nervi si la CM. Sa recunoastem, ca am ramas in urma de tot la capitolul fotbal .(la toate competitiile Fotbalistice)

Comment

pana nu`l schimba pe piturca nu mai castigam nici un meci :))
                b 89 plk

Comment

iaca metoda sa-i batem pe toti. noi sus, ei jos
                  Attached Files

Comment

Seba...nici asa nu vom castiga
                    sigpic

Comment

Cine ar fi urmatorul selectioner ,care sa califice nationala la un ''european''?

Comment

sulea spatarul. vorba lu' mitica de la liga

Comment

Trebuie sa speram cu actualul selectioner ? Ca va reusi sa faca o echipa Nationala de valoare si competitiva ?

Comment

va reusi tat'su, din umbra. nu uitati ca si echipa cu cele mai bune rezultate din istoria fotbalului romanesc, aia din '94, a fost echipa facuta de lucescu. nucleul nationalei l-a pus lucescu si noi 10 ani cu aia am defilat. s-a dus miezul problemei, s-au dus dracului si rezultatele. acum avem a doua sansa sa primim o echipa calumea. razvan ala micu doar trebuie sa-i tina in frau pe fotbalisti, de restul se ocupa tata
                            gluma-i gluma, razvan lucescu e totusi un antrenor bun. a facut treaba peste tot pe unde-a fost. personal ii urez noroc si cateva sfaturi bune de la taica-su. nu stiu daca are nevoie, dar sigur nu-i strica.

Comment

3 Puncte.

Doar 3 puncte si atat. Jocul ,a fost ca la "avansati" (sau ca la debut ?) Lituania - Romania 0 - 1.

Comment

a fost un meci bun si un debut bun ptr Lucescu Jr; a mai crescut si moralul; referitor la sanse de calificare ...din 0.6% s-au transformat in 1% poate daca - castigam toate meciurile putem spera ...

pana la urma ne trebuia un selectioner degajat si care sa nu faca presiune pe jucatori si care sa nu aiba divergente cu jucatorii..
                                "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google