Legitimatii Unice Pentru Toti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu le vad utilitatea

daca e vorba de intalniri regionale/ nationale organizatorul pote confectiona niste ecusoane simple pe hartie autoadeziva pe care sa scrie fiecare numele / nicku
    ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
    YO2MKL
    sigpic

Comment

Legitimatiile vor fi cu cip-uri?
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Da da .... Vor fi biometrice
        sigpic

Comment

pai mare grija la alea cu cip ca poate se opune Patriarhia
          ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
          YO2MKL
          sigpic

Comment

Nu se opune,din pacate...
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Nu ca astea nu vor avea 666 ..... Punem 667
              sigpic

Comment

cestia cu ma,ba,fa tine de cei 7 ani de acasa,asa ca poti sa ai si 3 ecusoane in piept ca,taranul,tot asa ti se va adresa si in plus, la o intalnire cum a fost cea de la brasov cand au fost foarte multi ,nu cred ca mai stai sa citesti pe pieptul fiecaruia cum il cheama sau ce nick-name are.....

Comment

Originally posted by Daniel 67 View Post
                  Am o singura intrebare: la ce foloseste acea legitimatie??? Eu chiar nu-i vad utilitatea!!!
                  Originally posted by SoNyKeL View Post
                  nici eu nuvad utilitatea , si nici siglele separate nule inteleg
                  Originally posted by B-53-SDP View Post
                  Nici eu nu prea inteleg la ce sa foloseasca o legitimatie.

daca avem asa ceva avem reduceri undeva ?
                  nici eu nu vad utilitatea, decat in cazul intalnirilor regionale sau nationale.
                  si ar fi mai simplu sa se faca niste stick-ere standard pe care sa se treaca numele si numarul masinii pe loc.

Originally posted by SoNyKeL View Post
                  cand ne intalnim in trafic fluturam legitimatiile pe geam
                  nu, i-o arunci pe parbriz sa te vada :P
                  Fuarte Nervos !!!

Comment

Originally posted by alex_comisaru View Post
                    la o intalnire cum a fost cea de la brasov cand au fost foarte multi ,nu cred ca mai stai sa citesti pe pieptul fiecaruia cum il cheama sau ce nick-name are.....
                    Nu sa stai sa citesti pe pieptul fiecaruia, dar cand stai de vorba cu cineva pe care nu il cunosti, nu cred ca nu iti arunci ochii la legitimatie ca sa vezi ce user are pe forum si de unde e......
                    sigpic

Comment

un om cu bun simt nu il cunosti dupa eticheta ci dupa fapte. MAI BINE NU FACI NIMIC DECAT SA FACI RAU
                      sigpic

Comment

Pentru intalnirile regionale, sau cele nationale, eu propun acest format pe care fiecare club sa-l personalizeze cu sigla proprie.
                        Noi, sibienii o sa-l adoptam!
                        Attached Files
                        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

sibianul o sa scrie la toti
                          sigpic

Comment

frumos @sibianule...
                            mai asteptam si alte propuneri si de la ceilalti useri.
                            Scopul legitimatiilor....a se avea asupra fiecaruia in momentul participarii la intalnirile nationale si regionale, nu a se "flutura" pe geam atunci cand te vezi cu un alt loganist.
                            ele au rol de indentificare mai repede a unei persoane {user}.

Am sa rog toti organizatorii de intalniri sa propuna aceasta idee la urmatoarele intalniri locale. Astept raspunsul vostru aici. Pentru cei care vor fi in majoritate de acord cu aceste legitimatii strict la intalnirile regionale/nationale, sa ne hotaram cum va arata ele, si sa incepem a le face.
                            Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Nu colega.....este doar un model!!! ......iti dai deama ca erau numai sibieni la intalniri ?
                              Pai tocmai asta spuneam, caci sa ramana asa ca format, iar cluburile sa-si personalizeze legitimatia cu sigla clubului respectiv.....
                              aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Cred ca ar mai merge o poza eventual si poate modificate culorile .... Daca nu te deranjeaza o sa incerc sa fac ceva dupa modelul tau.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google