If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
daca e vorba de intalniri regionale/ nationale organizatorul pote confectiona niste ecusoane simple pe hartie autoadeziva pe care sa scrie fiecare numele / nicku
...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
cestia cu ma,ba,fa tine de cei 7 ani de acasa,asa ca poti sa ai si 3 ecusoane in piept ca,taranul,tot asa ti se va adresa si in plus, la o intalnire cum a fost cea de la brasov cand au fost foarte multi ,nu cred ca mai stai sa citesti pe pieptul fiecaruia cum il cheama sau ce nick-name are.....
Nici eu nu prea inteleg la ce sa foloseasca o legitimatie.
daca avem asa ceva avem reduceri undeva ?
nici eu nu vad utilitatea, decat in cazul intalnirilor regionale sau nationale.
si ar fi mai simplu sa se faca niste stick-ere standard pe care sa se treaca numele si numarul masinii pe loc.
la o intalnire cum a fost cea de la brasov cand au fost foarte multi ,nu cred ca mai stai sa citesti pe pieptul fiecaruia cum il cheama sau ce nick-name are.....
Nu sa stai sa citesti pe pieptul fiecaruia, dar cand stai de vorba cu cineva pe care nu il cunosti, nu cred ca nu iti arunci ochii la legitimatie ca sa vezi ce user are pe forum si de unde e......
Pentru intalnirile regionale, sau cele nationale, eu propun acest format pe care fiecare club sa-l personalizeze cu sigla proprie.
Noi, sibienii o sa-l adoptam!
frumos @sibianule...
mai asteptam si alte propuneri si de la ceilalti useri.
Scopul legitimatiilor....a se avea asupra fiecaruia in momentul participarii la intalnirile nationale si regionale, nu a se "flutura" pe geam atunci cand te vezi cu un alt loganist.
ele au rol de indentificare mai repede a unei persoane {user}.
Am sa rog toti organizatorii de intalniri sa propuna aceasta idee la urmatoarele intalniri locale. Astept raspunsul vostru aici. Pentru cei care vor fi in majoritate de acord cu aceste legitimatii strict la intalnirile regionale/nationale, sa ne hotaram cum va arata ele, si sa incepem a le face.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Nu colega.....este doar un model!!! ......iti dai deama ca erau numai sibieni la intalniri ?
Pai tocmai asta spuneam, caci sa ramana asa ca format, iar cluburile sa-si personalizeze legitimatia cu sigla clubului respectiv.....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment