Cheia De La Maşina Ta Merită Sa Fie Altfel!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca citeati pana jos pe site, gaseati asta: "Carcasa are si rol de protectie. Cele doua componente ale carcasei se clipseaza pe cheia de origine."
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

eu de ce ii ziceam carcasa? de ce l-am intrebat pe om daca glumeste? stiam ca se clipseaza peste. adica, asa se deduce din context
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Deci carcasele alea se gasesc la dealer?
        Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

pacat ca nu au si galbena.
          sigpic

Comment

si asa e cam mare cheia de logan mai bun si carcasa aia o sa am un bolovan! recunosc sunt carcotas dar e doar o parere personala pentru cine vrea....nimic de zis
            http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
            жалюзи плиссе

Comment

da se gasesc la dealer , eu mi-am cumparat ... calitatea e jalnica... se asambleaza usor e clip-on cum erau carcasele de nokia expres-on...
              oricum eu am luat-o cu gandul so vopsesc sau sa o invelesc in autocolant

sigpic

Comment

Eu cred ca imi voi lua. Arata bine.
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

si-a luat un prieten una din asta astazi rosu floral, cica nu e asa cum se vede in poze rosul. e mai mult un rozuliu si nu bate la ochi cum se vede pe site. eu vreau gris comete dar ziceau ca nu mai au decat rosu, si ca o sa mai primeasca...
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Ideea nu e rea,ar trebui sa mai diversifice.Mie nu-mi place nici un model din ce-am vazut.
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

am luat si eu una astazi, sunt ok, numai ca iti fac cheia ceva mai groasa...

@ D-FENS: o poti vopsi cum vrei tu. numai imaginatie sa ai
                      sigpic

Comment

Daca trebuie sa pui carcasa peste cheie cred ca arata ca o chiftea...
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

E buna pentru cei carora li s-a zgariat sau decolorat carcasa cheii. In rest, nu prea are rost, decat estetic poate.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Interesant,cred ca o sa`mi iau si eu. In poze arata bine aia rosie
                            b 89 plk

Comment

ALeXxuTzu, cea rosie arata bine in poza, dar in realitate e aproape roz.
                              sigpic
                              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

asta este cea rosie
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google