Q-Protek-t - Programul De Garantare A Calitatii Carburantilor Numai La Rompetrol

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Q-Protek-t - Programul De Garantare A Calitatii Carburantilor Numai La Rompetrol

Salutare!
    Rompetrol a introdus un program de garantare a calitatii carburantilor proprii comercializati! Va puteti inscrie in acest program in Iasi la benzinaria Rompetrol de pe Str. Moara de Foc (intre fostul Gelsor si Supermarket-ul Plus). Programul presupune despagubirea clientilor inscrisi in acest program daca se constata ca apar defectiuni la sistemul de alimentare a masinii (injectoare, pompa de injectie, etc.) din cauza carburantilor alimentati de la Rompetrol. Asta inseamna ca trebuie sa alimentezi minim 90 de zile numai de la Rompetrol, sa pastrezi toate bonurile fiscale de la alimentari si dupa aceasta perioada daca apar defectiuni ca mai sus si se constata ca sunt din cauza carburantului, esti despagubit (ti se plateste repararea sau inlocuirea piesei stricate din cauza carburantului)! Orice alta defectiune ce nu tine de sistemul de alimentare al masinii nu intra in acest program.
    Eu zic ca merita sa te inscrii!

Si care e avantajul? doar ca le fac lor vanzare?
    Ce-i care se inscriu primesc ceva?: benzina la pret redus, sau orice altceva.

Comment

sa vad si eu cum dovedesc ei ca e de la carburant vreo defectiune.
      O sa spuna ca e stilul de mers, ca e uleiul prost, ca apa era putina, ca era frig, ca ...etc....etc
      cum dovetesti tu sau ei ca ai alimentat doar de la ei?
      Vrajeala ieftina, marketing curat.
      La toate benzinariile poti cere sa-ti repare motorul (legal)daca se constata ca defectiunea este din cauza benzinei proaste(pe baza de bon bineinteles).

Comment

e de ceva vreme programul asta. Am primit si eu un fel de contract. L-am citit cu atentie si nu prea mi-a mai venit sa ma inscriu. Nu vreau sa primesc tot felul de oferte prin posta, mail, telefon cu ocazia asta - si asa ma suna de la o vreme aproape zilnic de la banci sa-mi ofere carduri de cumparaturi si alte prostii. Oricum, acolo scrie doar "sistemul de alimentare", nu spune nimic despre injectoare samd. La o adica, pot sa spuna ca era vorba despre gaura de la rezervor - nu se strica garantat. Daca pui benzina de la statie "de firma", nu cred ca poti avea probleme, oricum. Daca benzina lor imi distruge cumva masina, si pot dovedi asta, oricum ii dau in judecata si scot mai mult decit reparatia. Mai bine ne-ar garanta cifra octanica...

Comment

Originally posted by mike26ro View Post
          sa vad si eu cum dovedesc ei ca e de la carburant vreo defectiune.
          Corect, asta as vrea sa vad si eu.
          ps. programul asta ar fi bun, ca gluma de 1 aprilie doar.

Comment

Revin cu intrebarea: de ce sa alimentez de la ei? Cu ce ocazie sa fac pe cobaiu testand benzina lor?
            Iti ofera ceva la schimb?

Comment

Pai, dovedeste tu ca ai bagat benzina doar de la ei...

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                Iti ofera ceva la schimb?
                Da, au o promotie in care iti ofera un tricou daca in nu stiu ce perioada alimentezi de 500 Lei.
                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Deci nimeni in Romania nu va face o strategie din care clientul sa iasa castigator, cam nimeni in general n-ar face asta deci se refera cam la tot ce inseamna sistem monetar. Cand faci o strategie d-asta inseamna ca deja ai pregatit setul defensiv si abia apoi, la 100.000 clienti care au alimentat, ca exemplu, despagubesti 10-100 clienti. Avantajul este al companiei in orice caz. Pe mine nu m-a convins si atata timp cat s-au dat formule chimice clare ca Rompetrol foloseste aditivi interzisi in alte tari nu voi fi clientul lor indiferent de ce idei mai nascocesc dansii
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

M-am inscris si eu in programul lor, dar inca nu am inceput sa alimentez de la ei. Sincer, din ce a spus mai multa lume, nu prea as vrea sa pun numai de la ei. Pana acuma am alimentat doar de la OMW si la 10 plinuri mai puneam unul de la Rompetrol si am fost super multumit de masina. Daca ar face si cei de la OMW ceva similar, ar fi o treaba super. Si gasesc ei motive ca s-a defectat din alta cauza si nu de la combustibil lor. Oricum,vom vedea cat de corecti sunt in momentul in care ii pica unuia ceva la sistemul de alimentare.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google