Cea Mai Urata Masina Posibila...vot..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cea Mai Urata Masina Posibila...vot..

salutare baieti, ma gandeam ca daca sunt atatea vs-uri intre masini de ce n-ar fii si un podium pentru cea mai disgratioasa masina ce va deranjeaza privirea pe strada si as propune eu pentru locul 1 cea mai nesuferita masina pentru mine si anume NISSAN TIDA, cam asta ar fi ptr mine uratenia la ea acasa!!! hai sa auzim si alte pareri...

eu am 2-a in topul meu : rexton si tot ce este fabricat de sang yong parca

Comment

Nissa micra si fiat multipla, de departe cele mai urate masini.

Comment

Peugeot 206 sedan, Seat Cordoba, Nissan Tida Sedan, Renault Clio...si cand imi mai amintesc, o sa mai postez...oricum intre alea ce-am scris, 206 Sedan e cap de lista
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

206 este cap de lista si la mine. hai sa vedem cine zice ca loganul e urat
          sigpic

Comment

Nu cumva Clio Symbol darksid3?
            Hummer nu-mi place de nici o culoare. Si bineinteles Sang -Yong sau cum se scrie.
            Oricum acest tip de topic mai este si pe alte forumuri si acolo Logan este in top .
            Last edited by Cristi_LCD; 1 April 2009, 15:39.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Citroën Xsara Picasso... dealul pe roti
              sigpic
              ...::: Preference, 1.5 DCI 82cp :::...

Comment

ma bucur ca va place topicul si ma gindesc si eu la hidosenia aia de fiat multipla, yeachhh...

Comment

Originally posted by Cristi_LCD View Post
                  Nu cumva Clio Symbol darksid3?
                  Hummer nu-mi place de nici o culoare. Si bineinteles Sang -Yong sau cum se scrie.
                  Oricum acest tip de topic mai este si pe alte forumuri si acolo Logan este in top .
                  Da, de Clio Symbol e vorba. Mai bag Fiat Albea pe lista neagra
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by geo.raducanu View Post
                    eu am 2-a in topul meu : rexton si tot ce este fabricat de sang yong parca
                    rextonul e frumos... cauta rodius ...sa vezi acolo
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cred ca mai urat decat ssang yong actyon pickup nu cred ca exista asa uratenie.astia i-au depasit si pe francezi.
                      Attached Files
                      Last edited by margelatu; 1 April 2009, 16:04.
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

ma mir cum nu dau faliment...
                        Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

ssang yong a dat faliment.

mie nu imi place loganul

glumeam evident.

sa zicem asa masini care inca ies pe portile fabricilor:
                          1. nisan tiida- urata masina
                          2. chevrolet aveo - roti prea mici, spate prea mare la sedan - iar cea mica este de fapt kalos si i se spune aveo
                          3. renault clio smbol - last model. - prea aiurea

si masini vechi:
                          1. dacia 1100
                          2. dacia lastun
                          3. lada - am uitat cum ii zice la primul model - cu motor in spate.
                          sigpic

Comment

Originally posted by iamagi View Post
                            2. chevrolet aveo - roti prea mici, spate prea mare la sedan - iar cea mica este de fapt kalos si i se spune aveo
                            nu e adevarat. kalos-ul e kalos, si aveo e aveo. kalos este si in varianta sedan, si hatchback, si aveo la fel. si hatch si sedan.

urat mi se pare aveo hatch in 2 usi si kalos sedan+hatch. nici smart-urile/mini-urile nu imi plac
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Ssang Yong gen Van , cea mai urata masina fabricata vreodata in opinia mea si mai este 206 sedan pe lista.
                              1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google