salutare baieti, ma gandeam ca daca sunt atatea vs-uri intre masini de ce n-ar fii si un podium pentru cea mai disgratioasa masina ce va deranjeaza privirea pe strada si as propune eu pentru locul 1 cea mai nesuferita masina pentru mine si anume NISSAN TIDA, cam asta ar fi ptr mine uratenia la ea acasa!!! hai sa auzim si alte pareri...
Cea Mai Urata Masina Posibila...vot..
Collapse
X
-
Nu cumva Clio Symbol darksid3?
Hummer nu-mi place de nici o culoare. Si bineinteles Sang -Yong sau cum se scrie.
Oricum acest tip de topic mai este si pe alte forumuri si acolo Logan este in top .Last edited by Cristi_LCD; 1 April 2009, 15:39.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostNu cumva Clio Symbol darksid3?
Hummer nu-mi place de nici o culoare. Si bineinteles Sang -Yong sau cum se scrie.
Oricum acest tip de topic mai este si pe alte forumuri si acolo Logan este in top .In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by geo.raducanu View Posteu am 2-a in topul meu : rexton si tot ce este fabricat de sang yong parcaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
cred ca mai urat decat ssang yong actyon pickup nu cred ca exista asa uratenie.astia i-au depasit si pe francezi.Attached FilesLast edited by margelatu; 1 April 2009, 16:04.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
ssang yong a dat faliment.
mie nu imi place loganul
glumeam evident.
sa zicem asa masini care inca ies pe portile fabricilor:
1. nisan tiida- urata masina
2. chevrolet aveo - roti prea mici, spate prea mare la sedan - iar cea mica este de fapt kalos si i se spune aveo
3. renault clio smbol - last model. - prea aiurea
si masini vechi:
1. dacia 1100
2. dacia lastun
3. lada - am uitat cum ii zice la primul model - cu motor in spate.
Comment
-
Originally posted by iamagi View Post2. chevrolet aveo - roti prea mici, spate prea mare la sedan - iar cea mica este de fapt kalos si i se spune aveo
urat mi se pare aveo hatch in 2 usi si kalos sedan+hatch. nici smart-urile/mini-urile nu imi placDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment