Cea Mai Urata Masina Posibila...vot..
Collapse
X
-
ceva made in china.nu ma intrebati ca nu stiu ce e si nici nu ma intereseaza.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
in ordinea inmormantarii:toyota will,aurora si pontiac aztek...Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
1. Noul Opel Tigra (spatele mai ales are niste stopuri de neam prost zici ca-s ochi de musca);
2. Nissan Tiida (orice model);
3. Noul Clio Simbol (partea frontala e oribila);
4. Chevrolet Spark;
5. Opel Astra G (sedanul doar, triste masini);
6. Peugeot 206 Sedan;
7. Rover (nu le stiu pe modele, toate sunt urate mai ales tentativele modificate);
8. VW Fox (Lupo e marfa pe langa asa ceva);
9. Citroen C6;
10. ...........astept sa vad Tata Nano la noi pe strazi .
Comment
-
legat de englezi sa va uitati la modelele facute de tvr cum arata.ma rog ei zic ca fac cele mai bune masini .Last edited by margelatu; 3 April 2009, 14:13.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
TVR chiar nu au ce cauta aici sunt niste supermasini [un fel de logan- supertunat la ei]
e pe net un film in care este pusa o bancnota de 100 de lire pe parbriz iar cel din dreapta trebuie sa o ia in timp ce masina merge si va fi a lui
din 18 persoane care au incercat nu a reusit nici una pur si simplu nu puteau sa invinga acceleratia sa se ridice inca 3-4 cm in scaun sa ajunga la bancnotabaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
După mine BMW X6 şi mai e un Rexton sau cam asa ceva . Nu văd rostul maşinii de teren sau SUV mare, cu alură de maşină de curse , decât poate ca exerciţiu de design .
Legat de TVR, performanţele la accelerare nu prea au legătură cu designul maşinii , e urâtă cu spume. E mai frumos fiatul şi eu nu cred că are ce căuta Alfa Romeo acela în top. In fine gusturile nu se discută. Englezii au alte preferinţe ,cred că li se trage de la volanul pe dreapta (au emisferele sucite).
Comment
Comment