Cea Mai Urata Masina Posibila...vot..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Uite unul putin modificat ....

Comment

Fabia aia veche(primul tip) este uratica.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Fabia Sedan e urata rau oricat de mult am incerca noi s-o sucim. Versiunile hatchback si variant sunt ok, ma refer la exterior
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

ceva made in china.nu ma intrebati ca nu stiu ce e si nici nu ma intereseaza.
          Attached Files
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Au ajuns sa copieze si Mercedes-ul
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

in ordinea inmormantarii:toyota will,aurora si pontiac aztek...
              Attached Files

Comment

1. Noul Opel Tigra (spatele mai ales are niste stopuri de neam prost zici ca-s ochi de musca);
                2. Nissan Tiida (orice model);
                3. Noul Clio Simbol (partea frontala e oribila);
                4. Chevrolet Spark;
                5. Opel Astra G (sedanul doar, triste masini);
                6. Peugeot 206 Sedan;
                7. Rover (nu le stiu pe modele, toate sunt urate mai ales tentativele modificate);
                8. VW Fox (Lupo e marfa pe langa asa ceva);
                9. Citroen C6;
                10. ...........astept sa vad Tata Nano la noi pe strazi .
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

si alfa asta e urata. a fost prezentata la top gear sau fifth gear si a fost catalogata ca fiind URATA
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

bine ca numa fordu si rollsu fac masini dupa mintea englezilor. de aia au asa industrie auto puternica. puternic falimentara, am vrut sa zic...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

fiat multipla
                      peugeot 206 sedan
                      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                      prost.

Comment

legat de englezi sa va uitati la modelele facute de tvr cum arata.ma rog ei zic ca fac cele mai bune masini .
                        Attached Files
                        Last edited by margelatu; 3 April 2009, 14:13.

Comment

Originally posted by Seba View Post
                          bine ca numa fordu si rollsu fac masini dupa mintea englezilor. de aia au asa industrie auto puternica. puternic falimentara, am vrut sa zic...
                          Aston Martin .. aston martin .....

Comment

TVR chiar nu au ce cauta aici sunt niste supermasini [un fel de logan- supertunat la ei]
                            e pe net un film in care este pusa o bancnota de 100 de lire pe parbriz iar cel din dreapta trebuie sa o ia in timp ce masina merge si va fi a lui
                            din 18 persoane care au incercat nu a reusit nici una pur si simplu nu puteau sa invinga acceleratia sa se ridice inca 3-4 cm in scaun sa ajunga la bancnota
                            baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

eu zic ca cea mai urata posibila este Opel Agila (anti-masina) )

eu zic Opel Agila...anti-masina
                              Last edited by Simon; 3 April 2009, 18:42. Reason: Automerged Doublepost
                              Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

După mine BMW X6 şi mai e un Rexton sau cam asa ceva . Nu văd rostul maşinii de teren sau SUV mare, cu alură de maşină de curse , decât poate ca exerciţiu de design .
                                Legat de TVR, performanţele la accelerare nu prea au legătură cu designul maşinii , e urâtă cu spume. E mai frumos fiatul şi eu nu cred că are ce căuta Alfa Romeo acela în top. In fine gusturile nu se discută. Englezii au alte preferinţe ,cred că li se trage de la volanul pe dreapta (au emisferele sucite).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google