Tarile In Care Detectoarele Radar Nu Sunt Permise

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tarile In Care Detectoarele Radar Nu Sunt Permise

Deschid acest Thread in special pentru ca voi pleca in curand din tara si am o lista inca incompleta cu Tarile unde nu sunt valabile detectoarele radar.. rog pe cei care sunt mai documentati sa adauge din tarile pe care nu le voi mentiona.

- Austri
    - Germania
    - Ungaria ( la vama iti spune vamesul sa nul folosesti )
    - Croaţia
    - Belgia*
    - Elveţia
    - Franţa (poţi primi o amendă usturătoare doar că te vede cu el...)
    - Olanda*
    - Luxemburg
    - Suedia
    - Italia (amendă foarte mare, maşina se reţine până la plată, detectorul se confiscă)
    - Turcia
    - Latvia (fostă Letonia)
    - Lituania
    - Danemarca (? - nu e sigur că sunt interzise)
    - Egipt
    - Estonia
    - Finlanda*
    - Grecia
    - Irlanda
    - Polonia
    - Portugalia
    - Africa de Sud
    - Spania*
    - Elveţia
    - Taiwan
    - Australia (cu excepţia statului Western Australia)
    - Canada (cu excepţia statelor Alberta, British Columbia şi Saskatchewan)

* în aceste ţări se folosesc echipamente de detectare a folosirii detectoarelor de radar (RDD) tip Spectre III

Declaratia de conformitate daca ai folie trebuie tradusa si legalizata

1. Ai facut thread-ul pe sectiunea "Bursa", l-am mutat eu unde trebuie, grija data viitoare
    2. Mai bine am mentiona tarile unde SUNT PERMISE detectoarele de radar...ca le numeri pe degetele de la o mana...daca nu e chiar una: A noastra )))
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Vad ca nici Bulgaria nu e trecuta pe lista.
      Autoritatile ar trebui sa se intereseze in primul rand ce sosele si autostrazi au respectivii, fara limitari aiuristice de dragul de a da amenzi, si fara afaceri dubioase cu radare fixe private.
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Parca stiam ca doar in Romania si in Bulgaria sunt permise detectoarele......
        sigpic

Comment

In ungaria.. am avut detectorul.. si vamesul nu mi-a zis nimic sa nu il folosesc ii drept nu ma oprit nimeni dar chiar nu stiam.. ca nu se pot folosi in ungaria
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

nici in Grecia nu este permis , risti si amenda si confiscarea aparatului.............
            http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Eu stiam ca in Ungaria sunt permise. Niciodata nu mi-a zis nimeni sa nu il folosesc, nici la vama si nici cand mai eram oprit dupa vama. Iar detectorul e pus la vedere, asa ca nu exista posibilitatea sa nu fie vazut.
              sigpic

Comment

@darksid3 multumesc cred ca din neatentie sa intamplat acest lucru .

Mai nou in tarile unde este interzis detectorul radar au un si ei un aparat sa ii zic asa de genu Spectre III care iti le spune lor daca ai sau nu detector radar, cert e ca si in romania in putin timp vor fi interzise detectoarele radar ... In ungaria sunt permise aceste detectoare dar mai bine sa eviti contactul cu politia ungara pe mine mau tinut aproape 2 ore la un control.

Comment

mrfler...faci inconjurul lumii?
                  Ia vezi atasamentul.
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

@ciprian nu imi este frica de radare cat despre tarile in care sunt interzise detectoarele radar am o lista care nu stiu cat este de valabila

Comment

adevarul e ca cel mai bun radar e controlul pedalei..........
                      sigpic #

Comment

nu am folosit niciodata si nici nu stiu cum funtioneaza si nici nu simt nevoia sa imi cumpar
                        sigpic

Comment

Ai voie cu detector radar doar la noi, in Bulgaria si Irlanda. Prea o lalaiti voi aici cu comentariile.

Comment

doar 3 Tari?

Comment

Mai bine lasa-l acasa ca sa nu te-ntorci cu trenu'.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google