Exista O Clauza Ascunsa In Conventia Cu FMI?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Exista O Clauza Ascunsa In Conventia Cu FMI?

    Azi am primit un mail si apoi am cautat o sursa veridica pentru a confirma / infirma cele primite.
    Sursa: http://www.capital.ro/index.php?sect...d=118202&rss=1
    Asadar, pana acum, sunt doar speculatii (intr-adevar exista credite neperformante ale bancilor...dar de ce sa fie obligata toata tara sa plateasca oalele sparte ale altora???)
    Sunt curios daca vor fi facute publice articolele conventiei cu FMI, dupa semnarea de catre oficialitatile lor
    Sa asteptam...
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

  • #2
    Sa fim siguri ca sunt multe lucruri ascunse in spatele acestui imprumut,la tv se vede doar varful aisberg-ului.N-am incredere in organizatiile astea.De unde si pana unde ne vor ei binele?
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

    Comment


    • #3
      FMI este camatarie legala, mai pe romaneste. Au un sistem de ramburs atat de viclean incat ajungi sa indatorezi intreaga natiune din cauza incompetentei diletantilor si hotilor cu costum si cravata...treaba e ca euro are reale sanse sa ajunga lejer la 5 lei iar atunci BNR incearca sa puna pe piata romaneasca o cantitate de valuta care sa fie mai mare decat cererea astfel creandu-se o scadere a cotatiei euro in raport cu leul. Minciuna mare consta in faptul ca automat asta inseamna crestere de inflatie. Produsele ajung sa valoreze mai multi lei si in conditiile in care Romania nu produce mai nimic, prin majoritatea produselor platim tot munca din afara, deci in afara de TVA, cam toata suma se duce inapoi in tara de provenienta...ma refer la suma de bani castigata in urma vanzarii oricarui produs...de aici automat creste inflatia, BNR trebuie sa dea drumul la tiparnita de bani, banii noi intra in circuit si iau din valoarea celor existenti deja in circuit. Sa revenim la Minciuna cu care au invadat politicienii nostri TV-urile: Euro scade si ramane la un prag de 4 lei INSA inflatia creste, deci platim mai mult pt produse deci e ca si cum ar creste euro la 5 lei REAL insa noi vedem psihologica cifra de 4 ...si uite asa Guvernul va trebui sa ramburseze si cum noi nu producem mai nimic, va trebui sa mai bagam niste taxe, impozite sau sa luam bani mai multi de la natie. Toata treaba asta nu face altceva decat sa mentina "Oala sub presiune" pt ca sunt multi bani negrii...economia romana pe asta se bazeaza...sunt curios cat o mai tine presiunea asta
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

      Comment


      • #4
        o sa tina exact at vor niste grupuri de interese la nivel international
        http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
        жалюзи плиссе

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google