Sincer, abia astept razbunarea lu' Gigi... or sa plateasca astia cu varf si indesat...
Arestarea Lui Jiji
Collapse
X
-
Originally posted by D-FENS View Post
on-topic:Hotii sunt bine mersi,parca asa am inteles.Aseara la Realitatea Tv varul lui Jiji,Victor,zicea ca ai sanse mai multe sa-ti recuperezi masina daca "tratezi" cu hotii decat sa astepti la "organe"
Nu ca hotii sunt liberi...ci in Dosar sunt parti vatamate ...vorbesc seriosIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
O tara de KKT.
Daca prinzi hotul la furat trebuie sa il rogi frumos sa iti inapoieze bunurile fara mare taraboi.
Daca ii f**i. 2 bate in cap hotul devine parta vatamata.
Lucrez in silvicultura, loc in care ai sansa sa te intalnesti cu hoti nu tocmai dusi pe la Biserica.
Daca ii prinzi in flagrant, tu inarmat fiind si ei sar la tine cu topoarele..... ce faci?
Asta e o grea problema, va spun sincer.
Cunosc padurari care au aruncat arma si au stat cateva luni in spital, preferand situatia asta decat sa stea cativa ani prin tribunale si foarte probabil cativa ani prin puscarie.
Bine, astia sunt inconstienti. Eu personal as fi preferat sa planga mamicile lor.Last edited by darksid3; 5 April 2009, 12:21.ECUFix
Please don't visit my homepage!
Comment
-
Doar traim in romania,prioritate are hotul,doar sunt legi date tot de Hoti.
Mama lor.......de hoti.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Lucrez in Piata Alba Iulia si la intoarcere spre casa am trecut prin fata tribunalului...o multime de oameni si care de televiziune...nu mi-as dori sa fac parte din completul de judecata in momentele asteaIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Alexxutu,eu m-am referit la faptul ca acest banner a fost de fapt o gluma a unor pustani,banner-ul a fost preluat de "tricefali",cum ii numesc baietii aia pe sustinatorii lui Beeeeecali.As pune link dar sa nu se interpreteze ca fac reclama...Attached FilesLast edited by D-FENS; 6 April 2009, 17:42.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment