Arestarea Lui Jiji

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

off topic:pentru maistoru:raketii nostrii de peste prut .pardon fratii nostrii de peste prut tine-i tu ma acasa la tine ca vad ca asa mai ti la ei.pe mine ma deranjeaza de ce folosesc drapelul nostru acum in asa zisa revolutie anticomunista si de ce nu il folosesc pe al lor ca doar au stat independent si democratic.

si limba moldoveneasca scuze pt editare, dar trebuia sa zic si eu si decat sa-mi stearga darth vader postul...
    Last edited by Seba; 8 April 2009, 15:20.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

stiam ca sunt off topic mi-am asumat raspunderea cand am postat.
      ontopic : becali s-a inscris in prm si e pe locul 2, dupa vadim, pe lista de candidati la europarlamentare. sa fie asta biletul lui de iesire din bucluc?
      vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Interviu cu jiji la 21.30 pe realitatea tv.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
          E penibil ce se intampla.Sa vii la 6 dim.cu mascati peste un om cu familie,ce sperietura or fi tras copii si sotia lui la vederea atator militieni,reporteri si nu in ultimul rand a mascatilor.Clar,e cusuta cu ata alba.
          Subscriu, total de acord

Comment

lasand la o parte motivul pueril pt care a fost bagat acum la parnaie, miscarea trebuia sa se fi facut cand era cazul, intrebarea mea e, jiji s-a gandit la ce isi expune familia cand se comporta cum se comporta? peste oricine poate veni politia si mascatii. nu le da motive si n-o sa-ti vina noaptea sa-ti trezeasca copii sa te duca cu duba la sectie. corect?
            cand esti in situatia vrabiei din balega, sa scoti capul si sa incepi sa canti, nu-i normal sa te manance pisica? adica stii ca nu esti "curat" defel si te pisi pe institutiile statului, asa penale cum sunt ele, dar care te-au cam iertat de multe, nu te apuci sa-i sfidezi si sa-i injuri la teveu, ca uite rezultatele. nu sunt de acord ca l-au luat acum, trebuia sa-l ia pt altele, dar cand asta nu s-a dus la tribunal ca el e becali si are bani si procurorii e prosti, pai dom'le jiji, da-te'n ma-ta, sa scuzati, las' ca et aduc eu daca nu vii singur cand te chem...punct si de la capat. acum statul e chiar idiot daca nu-l infunda cativa ani buni. pt ca daca scapa jiji, tot noi o sa platim despagubirile ce le va obtne de la statul roman la cedo in caz ca va castiga acolo. eu sunt convins ca-n marinimia lui si-n bunatatea lui imensa, jiji va da romania in judecata si va cere despagubiri platite din banii astora pt care el se bate cu sabia luminii. sa ma lase, ca prea mananca ***** uscat ce da bine la fraierii care nu vad dupa sticla televizorului.
            Last edited by Seba; 9 April 2009, 11:19.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Cand ti se cauta nod in papura, se gaseste si chiar daca nu s-ar intampla, s-ar fabrica...daca nu era faza cu urmarirea hotilor, putea fi altceva...legislatia e cum stim cu toti si nu e greu sa se gaseasca motive...probabil greseala mare care a facut-o pt. familia lui si el insasi e ca a vorbit de niste subiecte foarte delicate in mass-media si a agitat putin apele sau pur si simplu s-a cautat aruncarea unei cortine de fum pentru distragerea atentiei sau pur si simplu pt denigrarea imaginii lui Basescu
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

si asta e corect, dar si jiji si-o merita din plin. nu il acuz doar pe jiji pt situatia in care s-a ajuns, dar si-o merita...
                oricum pe mine toti astia ce-si dau zilnic in petec pe la teveu, ma dezgusta. vedea i-as pe toti colegi de celula, numai ei intre ei acolo la gherla, fabricand chibrite...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Corect era sa intre si hotii la arest nu sa fie parti vatamate in dosar...asta e strigator la cer si nu vad ce pericol ar fi fost Jiji daca il anchetau in libertate...sunt multe incalcari grave are Drepturilor Omului si vicii de procedura grosolane...pentru mine e clar ca tot circul asta vizeaza cu totul altceva nu pe Jiji ...el e doar victima colaterala

Comment

si am zis eu altceva? la ce sa te astepti intr-o tara in care un om de 85 de ani face puscarie pt o gaina si unul care a pus pe butuci o flota intreaga e presedinte?

Comment

Doar facusem o completare...chestia e ca, daca vrei sa bagi pe cineva la zdup trebuie sa acorzi mare atentie detaliilor ca sa fi sigur ca lumea te crede si nici nu mai dai sanse sa scape din arest, ori aici s-a facut doar un mare tam-tam...deci perdea de fum

Comment

Seba dupa ultima ta fraza iti dau un sfat. Daca vezi vre-un hot ceva sa nu te pui sa-l imobilizezi ca vin mascatii la miez de noapte . Nu de alta dar te-ai legat de mariner.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

vrei sa zis ceva de mariner de sa-mi dea xp ban forever? daca nu tii neaparat, nu zic, dar ca idee cred ca e evident ce parere am despre el. de faptm mi-am exprimat parerea public mai sus cand le-am urat sa ajunga colegi la fabrica de chibrite
                          chiar vorbeam cu sorin ieri si am zis ca emigrez in noua zeelanda, nu de alta, dar e punctul cel mai departat de romania. e diametral opus pe glob, mai departe nu se poate. nu vreau sa fiu aici cand tara asta se va evapora in neant ca o basina cojita sau cand or sa se trezeasca restul lumii si-o sa trimita toti romanii din strainatate in tara si-or sa f*** o nucleara aici ca sa scape definitiv de noi. aceeasi parere o am si despre conducatorii americanilor si ai englezilor si ai ungurilor si ai rusilor...cu restul nu-mi aduc minte sa am ceva. cel putin nu acum pe moment

Comment

Din intamplare nu stiti Bruneiul accepta imigranti? Poate ma primeste sultanul de acolo sa-i spal masinile .
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

oh, da. tu sa-i le speli si eu sa i le rastorn vai ce test drive le-as da la monstrii aia...

Comment

Gigi Becali rămâne în arest...
                                "Barabas liber,Hristos pe cruce"...acestea au fost cuvintele lui...

Citat:
                                "Pe cand Videanu la DNA pentru excrocheria de la Ruschita? Pe cand Udrea si Cocos la arest
                                pentru smecheriile Dalli-Supercom? Pe cand Basescu investigat pentru banii de la
                                casuneanu, popoviciu, besciu? Justitia lui peste."
                                Last edited by D-FENS; 14 April 2009, 18:59.
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google