@huzzy1981 fi sigur ca a schimbat pivoti, rulmenti etc. o fi loganul masina fiabila da nici mercedes nu ii (vorba vine) dar na ca si km nu e imposibil sa faca masina 700.000 km
Cel Mai Longeviv Logan pe benzina
Collapse
X
-
legat de mercedesurile alea cu 2 mil de km am vazut si eu un anunt in care era un mercedes de vanzare si avea atatia km
il sustin pe huzzy in legatura cu ce a zis , si nu cred ca o fii avut atatea curse sa faca cu masina , dao dracu de treaba ca nu e TIR , fa un calcul cum a facut huzzy si sa vezi ca masina aia a mers , nici uleiul nu s-a racit calumea
a da , am uitat sa precizez , MCV de cand e fabricat ? 2006 nu ? deci ....Its just a car ...
Comment
-
Al unui vecin...a cumparato SH, a fost masina de firma a lu un agent, facea tara. Masina e din 2004
PS: am conduso si eu si merge foarte bineAttached Files...de doi lei :p
Comment
-
Originally posted by mishu_wrc View PostAl unui vecin...a cumparato SH, a fost masina de firma a lu un agent, facea tara. Masina e din 2004
PS: am conduso si eu si merge foarte bine
Ce motorizare este?...ce-a schimbat la ea pana acum?In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
1,4 versiunea cheala.
bucsi, pivoti, capete de bara, bieleta antiruliu, bucsi bara stabilizatoare pompa de benzina din rezervor, si restu consumabilelor (distributie, pompa de apa, etc). La motor nu s-a umblat
PS: Fratemio (Tudor_cj) o vazut in service un logan 1.6mpi (era rechemat pentru rugina) din 2004 cu 694 000 km, facea extern. Motoru o fost segmentat la 550 000km....daca ii dai la timp tot ce ii trebe tine si motoru asta....cat despre loganuri cu 200 000km o zis ca ii ceva normal...de doi lei :p
Comment
-
Pana sa deslusim Teoria Conspiratiei MCV-ului cu 700.000 km va propun sa ramanem la subiect. Teoretic e posibil sa faca 700.000 km dar practic e mai greu...nu asta e importanta pana acum ci masinile cu multi km si ce probleme au avut, daca au avutIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
red_alin iti dai seama ca nu as putea sa ma duc la omul respectiv sa ii zic ,,da-te coane la o parte sa trag o poza, ca nu ma cred baietii...'' am vazut cu ochii mei si nu as avea nici un motiv sa mint. Despre costurile unei segmentari o sa intreb eu la service ca trebuie sa ma duc sa fac revizia...sigpic
Comment
-
Off topic: @radu2008 tu chiar crezi ca skoda aia a facut 1 milion de km fara sa umble la motor, sa fim seriosi totusi cel putin turbina nu ar tine atata deci sa nu ma intelegi gresit motorul intradevar ar ajunge avand in vedere ca e diesel dar cu piese schimbate.
On topic: un logan berlina intradevar ai fi putut spune ca are 700.000 km ca totusi e aparut de 5 ani. Si de ajuns ajunge la 700.000 km dar pentru asta chiar trebuie sa ai mare mare grija de el si nici asa tot se mai schimba cate ceva la el.
Comment
Comment