Cum Sa Desfaci O Incuietoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Sa Desfaci O Incuietoare

Eu am incercat si am ramas surprins cat de repede am reusit ! http://www.calauzitorul.com/2008/06/...oare-cu-o.html
    LOGAN--> <--TOYOTA

Luati-va incuietori Motura daca vreti sa scapati de stres
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Trebe sa ai experienta in asa ceva sa intrebam neste hoti daca este buna metoda!

Comment

in afara de agrafa ce a mai folosit? ca nu mi-am dat seama..
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

nici nu ai nevoie de atatea ustensile sa desfaci o usa de masina... mai ales de Logan. A mea a fost sparta cu o unghera, cu accesoriul acela ascutit... pur si simplu au bagat varful ascutit intre marginea incuietorii si tabla, au fortat putin si a sarit siguranta din interiorul usii, care este o tabla in forma de ''U'' dintr-un material extrem de prost. A sarit siguranta, au scos incuietoarea din locasul ei si acolo a ramas o gaura cu o tija... bagi degetul, tragi de tija si gata... usa e deschisa... orice Logan poate sa fie deschis cu minim de efort... asa ca mare atentie la ce lasati in ea. Mie mi-au spart-o in centrul Bucurestiului, in Piata Romana, in plina zi... mi-au luat tot: Buletin, permis, talon, rovinieta (platita pe 1 an cu 1 sapt inainte) asigurare, mp3 player, telecomanda, au smuls pur si simplu mp3-ul din locasul lui si au zgariat toata consola. M-am invatat mine si am inceput sa iau tot ce se putea din masina... sa nu mai las nimic. Am lasat suportul GPS in parbriz si tentatia a fost suficienta, mi-au spart iar masina. Mi-a zis politistul ca mai nou sparg geamul si daca ai urmele de la ventuze in parbriz... poate, poate ai uitat detectorul sau gps-ul in torpedo. Asa ca aveti mare grija... Loganul nu prezinta nici cel mai mic nivel de securitate... poate doar o alarma performanta sa va mai salveze...
          sigpic

Comment

Pai bine dan.gutu in loc sa invatam cum se scot zgarieturile cu SuperGlue tu ne-nveti la prostii?Probleme la gene!
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

@sinx: Matizul il deschizi mai usor decat Loganul, cu un liniar, de cate ori mi-am blocat cheile in masina si cu un liniar am deschis masina, bagi liniarul intre geam si cheder in dreptul incuietorii si impingi in jos pana se sare siguranta.
              sigpic

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                Pai bine dan.gutu in loc sa invatam cum se scot zgarieturile cu SuperGlue tu ne-nveti la prostii?Probleme la gene!
                http://www.calauzitorul.com/2008/10/...pe-masina.html
                Erau mai multe chestii acolo,eu pe asta am incercat-o,si a mers ,acum ma chinui cu aia cu sanii in photoshop
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

@adysor asa fac americanii
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by dan.gutu View Post
                    ...acum ma chinui cu aia cu sanii in photoshop
                    Sa ne anunti daca-ti iese si asta...,sau astia...

Comment

De ce trebuie sa stricati incuietorile dragilor? Se deschide cu o sarma de 4 mm indoita bagata pe la raclorul geamului. Eu mi-am incuiat cheile in masina (defect al incuietorii stanga, care s-a incuiat din butonul din bord cu usa deschisa) si mi-au trebuit 5 minute sa gasesc sarma...."restul e canacan"....

Comment

...prefer dinamita...

Comment

Treaba aia cu "Cum faci pipi cand ai erectie" nu o incearca nimeni?
                          sigpic

Comment

Originally posted by adyshor View Post
                            @sinx: Matizul il deschizi mai usor decat Loganul, cu un liniar, de cate ori mi-am blocat cheile in masina si cu un liniar am deschis masina, bagi liniarul intre geam si cheder in dreptul incuietorii si impingi in jos pana se sare siguranta.
                            stiu ca se deschide foarte usor matizul... eu aveam unu de la o firma si de fiecare data cand uitam cheile ( nu avea inchidere centralizata) scoteam chederul de la geamul spate... si vedem un plastic alb acolo pe care doar apasam cu o rigla. Mai mult imi lua sa gasesc o librarie sa cumpar o rigla...
                            sigpic

Comment

adyshor,cred ca a fost incercata,deja...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google