Eu am incercat si am ramas surprins cat de repede am reusit ! http://www.calauzitorul.com/2008/06/...oare-cu-o.html
Cum Sa Desfaci O Incuietoare
Collapse
X
-
nici nu ai nevoie de atatea ustensile sa desfaci o usa de masina... mai ales de Logan. A mea a fost sparta cu o unghera, cu accesoriul acela ascutit... pur si simplu au bagat varful ascutit intre marginea incuietorii si tabla, au fortat putin si a sarit siguranta din interiorul usii, care este o tabla in forma de ''U'' dintr-un material extrem de prost. A sarit siguranta, au scos incuietoarea din locasul ei si acolo a ramas o gaura cu o tija... bagi degetul, tragi de tija si gata... usa e deschisa... orice Logan poate sa fie deschis cu minim de efort... asa ca mare atentie la ce lasati in ea. Mie mi-au spart-o in centrul Bucurestiului, in Piata Romana, in plina zi... mi-au luat tot: Buletin, permis, talon, rovinieta (platita pe 1 an cu 1 sapt inainte) asigurare, mp3 player, telecomanda, au smuls pur si simplu mp3-ul din locasul lui si au zgariat toata consola. M-am invatat mine si am inceput sa iau tot ce se putea din masina... sa nu mai las nimic. Am lasat suportul GPS in parbriz si tentatia a fost suficienta, mi-au spart iar masina. Mi-a zis politistul ca mai nou sparg geamul si daca ai urmele de la ventuze in parbriz... poate, poate ai uitat detectorul sau gps-ul in torpedo. Asa ca aveti mare grija... Loganul nu prezinta nici cel mai mic nivel de securitate... poate doar o alarma performanta sa va mai salveze...sigpic
Comment
-
Pai bine dan.gutu in loc sa invatam cum se scot zgarieturile cu SuperGlue tu ne-nveti la prostii?Probleme la gene!
Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
@sinx: Matizul il deschizi mai usor decat Loganul, cu un liniar, de cate ori mi-am blocat cheile in masina si cu un liniar am deschis masina, bagi liniarul intre geam si cheder in dreptul incuietorii si impingi in jos pana se sare siguranta.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostPai bine dan.gutu in loc sa invatam cum se scot zgarieturile cu SuperGlue tu ne-nveti la prostii?Probleme la gene!
http://www.calauzitorul.com/2008/10/...pe-masina.htmlLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
De ce trebuie sa stricati incuietorile dragilor? Se deschide cu o sarma de 4 mm indoita bagata pe la raclorul geamului. Eu mi-am incuiat cheile in masina (defect al incuietorii stanga, care s-a incuiat din butonul din bord cu usa deschisa) si mi-au trebuit 5 minute sa gasesc sarma...."restul e canacan"....
Comment
-
Originally posted by adyshor View Post@sinx: Matizul il deschizi mai usor decat Loganul, cu un liniar, de cate ori mi-am blocat cheile in masina si cu un liniar am deschis masina, bagi liniarul intre geam si cheder in dreptul incuietorii si impingi in jos pana se sare siguranta.sigpic
Comment
Comment