mare vrajeala cred ca au vazut multe filme luati incuietori romanesti si este mai usor sa rupi butucul decat sa il gadili
Cum Sa Desfaci O Incuietoare
Collapse
X
-
Originally posted by adyshor View Post@sinx: Matizul il deschizi mai usor decat Loganul, cu un liniar, de cate ori mi-am blocat cheile in masina si cu un liniar am deschis masina, bagi liniarul intre geam si cheder in dreptul incuietorii si impingi in jos pana se sare siguranta.AC/DC- RIDE ON
Comment
-
Daca va incuiati cheile in portbagaj la Ph1, aveti nvoie de o cheie de 13. La bancheta din spate, partea verticala e fixata in partea de jos cu 2 suruburi de 13. Cautati cu mana intre spatar si sezutul banchetei, le gasiti usor. Le desurubati, spatarul banchetei se rabateaza in sus. Aveti acum acces in ineriorul portbagajului, va tarati si recuperati cheia. Nu uitati sa fixati bancheta la loc la final. Eu am rezovat asta intr-o parcare in Ungaria pe autostrada, cu o cheie imprumutata de la un tirist. Uf...
A durat 10 min.
Comment
-
Da pot dupa cum ti-am mai zis in alt thread!
Au surubelnite,foarfeci,patente,ciocane si diverse alte scule de instalator.
Dar niciodata nu o sa aiba telecomenzile alea sofisticate de care zici tu,pt ca s-ar face de ras la altii din breasla lor.Partea cu telecomenzile sunt poate pt masini smechere de sute de mii de euro....Nu pt amaratele noastre de dacii.
Vezi si tu aici @Lord cum se desfac butucii de logan,adica usile.......http://www.loganclub.ro/forum/butuc_...tat-t9906.html
Comment
-
Aia cu mingea de tenis o sa mearga la pastele cailor...
Si referitor la filmuletul ala de pe You Tube cu mingea aia este o mare pacaleala.
Filmuletul ala l-au preluat si aia de la Mithbusters((Vanatorii de Mituri)) de pe Discovery si au zis ca este un mit fals in intregime.
Cine a vazut episodul ala cu mingea de tenis stie despre ce vb...
Comment
Comment