Harta 3 D Bucuresti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Harta 3 D Bucuresti

Bucurestiul "tridimensional" - pentru cine nu l-a vazut, inca, in 3D, intrati pe site-ul(este mai jos,) http://www.apmnir.ro/map.php, pentru imagini foarte reusite !

foarte tare se vede destul de clar ;)

Comment

Incercati norc.ro ...s-ar putea sa va placa mai mult ;) Sunt poze facute 360, e o idee ff faina. Inca nu sunt toate stradutele din bucuresti, dar oricum....e ceva deosebit.

sigpic

Comment

E binevenita aceasta harta.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Extraordinar,cat de bine se vede ! Am revazut blocul unde am stat din1989 pana in 1994.Foarte utila ceasta harta.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Originally posted by gionik View Post
            Incercati norc.ro ...s-ar putea sa va placa mai mult ;) Sunt poze facute 360, e o idee ff faina. Inca nu sunt toate stradutele din bucuresti, dar oricum....e ceva deosebit.

Cu noroc.ro se vad mai multe orase, Timisoara, Cluj, Constanta...
            niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

talent de harta . Multumim !!!!
              sigpic
              The MVP

Comment

Deci mi-am vazut masina parcata si in fata casei si la servici ...super tare harta
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

E destul de recenta harta,pentru ca la mine se construieste mall si vad ca arata constructia si macarale etc..E foarte buna,pacat ca la zoom se vede in ceata.
                  sigpic

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google