Inima Copiilor - Spitalul Marie Curie (promovare Campanie)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

500.000 de euro inseamna o nimica toate pentru Ministerul Sanatatii... ascultam de dimineata ca Ministerul Turismului i-a platit lui Moga 10.000 euro pentru a le face o melodie pe post de imn al acestui sezon estival... Pai copiii mor in tara asta ca nu au unde se trata si lor le arde de compus melodii... este strigator la cer... Sa nu mai zic de ''delegatiile'' in tot felul de locuri exotice, de diurne pe o zi cat salariul unui om mediu pe o luna, etc. Mama lucreaza la Spitalul Universitar Bucuresti si imi mai povesteste una-alta... ma ingrozesc... nu-mi vine sa cred...
    sigpic

Comment

traim in romania si asta ne ocupa tot timpul...din pacate.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Doamne fereste sa ajungi prin spital... sa vezi atunci cum timpul care in general inseamna bani, in spital este egal cu 0... stai ca prostu` ore in sir fara sa te bage nimeni in seama daca nu sari cu banu`. Mai bine nu ma intind la discutii despre asta aici ca mi-e ca o sun pe mama si o fac cu ou si cu otet la telefon... ma descarc pe ea pentru tot ce nu-mi convine...
        sigpic

Comment

Am vazut dimineata ca si Discovery Channel sprijina campania. Doamne ajuta!
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

deci e clar ca nu e o manuiala...ar trebui sa fie prea bine planificata incat sa nu isi dea seama strainii
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

am vazut la tv vorbindu-se despre aceasta campanie. ziceau ca intr-o luna s-au strans jumatate din bani. dar deja au trecut cel putin 2 luni de cand exista campania. ceva nu se leaga

Comment

Trimis SMS si eu si nevasta-mea. Mai ceva: cei care ajungeti la farmaciile SensiBlu, vedeti ca sunt si niste inimi rosii, la 4,9 lei, pentru aceeasi campanie. Hai sa ne gandim ca in fiecare zi poate dam banii astia pe porcarii. Deci, noi nu pierdem nimic. Daca banii sunt in final folositi pentru altceva, pacatul lor sa fie si sa le foloseasca exact cat copiilor necajiti...
                The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google