nu stie trentzele de politisti sa o foloseasca... dang... dang si cu mai mult de 100 nu merg cu ea, consuma, iar benzina nu primesc decat cu portia... daca consuma mai mult o platesc din buzunar...
Acum Si Cupra, Noua Masina De Politie
Collapse
X
-
Originally posted by crististreulea View PostFirma Rokura a prezentat o masina de Politie echipata cu radar Decatur Genesis II Select si unitate video si de inregistrare L3 Communication Vision Mobile.
Scopul este de a vinde politiei romane aceste radare si echipamente in cadrul unei licitatii care o sa urmeze...astfel se mai verifica inca odata motivul pentru care politistii din Oradea au primit cadou dispozitul ala de recunoastere a masinilor din trafic...stiti voi, am vorbit acum cateva pagini in urma.
Sistemul cuprinde un radar Decatur Genesis II Select cu 2 antene, una pentru fata si una pentru spate, camera video deocamdata era doar pe fata dar se poate pune si pe spate.
Sistemul video este compus din camera L3 Mobile Vision
Dispozitiv de inregistrare a imaginii pe suport hard-digital, cu criptare, fara posibilitate de stergere si decriptare doar la sectie.
Interesant era ca masina era propusa si cu camera interioara in infra pentru supravegheat suspectii si dispozitiv de inregistrare audio a conversatiei dintre politist si sofer ca marturie in instanta.
Deci, trebuie sa fim atenti la ce achizitioneaza Politia Romana in lunile/jumatea an de urmeaza, s-ar putea sa avem noi challenge-uri.
Oricum, Decatur este o caricatura de radar, dar doamne fereste sa aiba ministerul bani de Multanova 6F.
sursa softpedia
Comment
-
Originally posted by BC08VDS View PostOare nu s incurca in atatea 'bontoane'?P.S.Sper sa nu-mi puna nr. de la masina pe lista neagra
Comment
-
Cristi draga referitor la :" Oricum, Decatur este o caricatura de radar, dar doamne fereste sa aiba ministerul bani de Multanova 6F" la cata japca face politia romana iau cate 3 pe masina ca se renteaza.Eu un idealist stiam ca rolul radarului este unul preventiv dar am constatat ca e sursa in buget in RO.
Ce ma "cupra" enerveaza este ca in loc sa facem drumuri noi (ma rog nu noi, capetele iluminate) se preocupa de radare si de camere video private.Oare cu mine nu vor sa faca un parteneriat ca promit sa dau amenzi la pret de specula pt membrii Loganclub
Comment
-
Catre Crististraulea. In pozele cu echipamente se vad doua masini. Un Seat care are dotare cu radar Decatur Genesis, DVR Martell, rampa Federal Signal si va patrula pe autostrazi si in continuare alte poze cu Logan cu dotare radar Decatur Genesis si DVR L3 Comunication. Rampa nu o vad dar banuiesc ca este Centurion de la Woodway. Informatia devine confuza si nu inteleg. Rokura aduce Decatur si L3 iar Intersofex aduce Decatur si Martell. Despre ce dotare este vorba? Intersofex sau Rokura?
Comment
-
Originally posted by Juristul2000 View PostCristi draga referitor la :" Oricum, Decatur este o caricatura de radar, dar doamne fereste sa aiba ministerul bani de Multanova 6F" la cata japca face politia romana iau cate 3 pe masina ca se renteaza.Eu un idealist stiam ca rolul radarului este unul preventiv dar am constatat ca e sursa in buget in RO.
Ce ma "cupra" enerveaza este ca in loc sa facem drumuri noi (ma rog nu noi, capetele iluminate) se preocupa de radare si de camere video private.Oare cu mine nu vor sa faca un parteneriat ca promit sa dau amenzi la pret de specula pt membrii LoganclubPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by crististreulea View PostFirma Rokura a prezentat o masina de Politie echipata cu radar Decatur Genesis II Select si unitate video si de inregistrare L3 Communication Vision Mobile.
Scopul este de a vinde politiei romane aceste radare si echipamente in cadrul unei licitatii care o sa urmeze...astfel se mai verifica inca odata motivul pentru care politistii din Oradea au primit cadou dispozitul ala de recunoastere a masinilor din trafic...stiti voi, am vorbit acum cateva pagini in urma.
Sistemul cuprinde un radar Decatur Genesis II Select cu 2 antene, una pentru fata si una pentru spate, camera video deocamdata era doar pe fata dar se poate pune si pe spate.
Sistemul video este compus din camera L3 Mobile Vision
Dispozitiv de inregistrare a imaginii pe suport hard-digital, cu criptare, fara posibilitate de stergere si decriptare doar la sectie.
Interesant era ca masina era propusa si cu camera interioara in infra pentru supravegheat suspectii si dispozitiv de inregistrare audio a conversatiei dintre politist si sofer ca marturie in instanta.
Deci, trebuie sa fim atenti la ce achizitioneaza Politia Romana in lunile/jumatea an de urmeaza, s-ar putea sa avem noi challenge-uri.
Oricum, Decatur este o caricatura de radar, dar doamne fereste sa aiba ministerul bani de Multanova 6F.
sursa softpedia
In pozele cu echipamente se vad doua masini. Un Seat care are dotare cu radar Decatur Genesis, DVR Martell, rampa Federal Signal si va patrula pe autostrazi si in continuare alte poze cu Logan cu dotare radar Decatur Genesis si DVR L3 Comunication. Rampa nu o vad dar banuiesc ca este Centurion de la Woodway. Informatia devine confuza si nu inteleg. Rokura aduce Decatur si L3 iar Intersofex aduce Decatur si Martell. Despre ce dotare este vorba? Intersofex sau Rokura?
Comment
-
S-a vazut in actiune pe A2 - stationata k faceau economie la bonuri de benzina.
Comment
Comment