Alegere monitor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

din cate stiu eu placa video ar trebui sa il recunoasca si mai departe se descurca ea cu rezolutia... eu zic sa le incerci pe toate si vezi care iti place cel mai mult...
    sigpic

Comment

valeriuciprian seteaza rezolutia la valoarea nativa ( cum spunea si cory) care scrie pe cartea lui , pentru ca alte rezolutii deformeaza pixeli si nu ti se va vedea corect ;)

P.S. din cate vad monitorul asta are rezolutia nativa 1440x900, seteaza-l asa si apoi joaca-te cu rezolutiile sa vezi diferente de calitate
      Last edited by PeRuZzI; 2 May 2009, 21:00.

Comment

Originally posted by sinx View Post
        din cate stiu eu placa video ar trebui sa il recunoasca si mai departe se descurca ea cu rezolutia... eu zic sa le incerci pe toate si vezi care iti place cel mai mult...
        Placa video l-a vazut de cand l-am legat la unitate...

PeRuZzI...rezolutia i-am dat-o asa dum scrie in cartea lui adica 1440x900
        Merge brici
        sigpic

Comment

Frumos tare....sa il folosesti cu multa placere si vointa
          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Asa man .

Sa te bucuri de el , buna alegere ;)

Comment

ca sa fiu cat de cat pe subiectul acestui thread si bine-inteles ca sa ma laud putin... folosesc pe post de monitor un LCD de 110 cm... este absolut minunat... stau in pat si butonez linistit...
              Attached Files
              sigpic

Comment

sa punem problema altfel: depinde la ce folosesti mai des monitorul / calculatorul. Pentru aplicatii office, foto, majoritatea jocurilor - recomand formatul 4:3. Pentru filme e mai bun 16:9.
                Ca exemplu: cat timp am lucrat cu prelucrari foto-video si office nu m-am dezlipit de CRT-ul pe care l-am avut (Samsung 795DF - excelent la vremea lui). Acum cand mai lucrez pe foto se simte rezolutia diferita dar si faptul ca e LCD - culori mult diferite.
                Ca exemplu la rezolutie: inainte lucram pe 1280*1024 (17"CRT) acum lucrez pe 1280*800 (15,4" LCD). La word, excel, photoshop, autocad, etc se simte lipsa celor 224 pixeli pe veritcala. si mai ales la jocuri de genul zuma&co sau nfs - imaginea este deformata, ca majoritatea jocurilor nu au rezolutii wide.
                La filme nu prea ma uit... au trecut vremurile alea.
                In plus, daca poti alege altceva mai bun ... :P

Pana scriu eu......... buna alegere, modelul este ok, specificatii bune. Felicitari si sa-l stapanesti sanatos.
                Last edited by danielliviu; 2 May 2009, 22:30.
                GL-22-TOF

Comment

un Horizon 2206sw 22 wide... merita toti bani si inca ceva mai mult

sigpic

Comment

Eu inca mai folosesc CRT , am nevoie la editarea foto si la webdesign .. nu as da CRT-ul pentru nimic in lume

Comment

Sa il stapanesti sanatos si sa ii pui rata de refresh minim 75Hz,iar daca poate mai mult de atat dai cat poate,cu cat e mai mare cu atat e mai bine pt ochii.
                      Last edited by SUPERCAR; 3 May 2009, 00:35.

Comment

Originally posted by sinx View Post
                        ca sa fiu cat de cat pe subiectul acestui thread si bine-inteles ca sa ma laud putin... folosesc pe post de monitor un LCD de 110 cm... este absolut minunat... stau in pat si butonez linistit...
                        Da...e ceva misto si asa dar daca mi-as pune si eu asa m-ar lua juniorii la bataie...macar tv-ul sa il las lor

SUPERCAR unde pot gasi in setari rata de refresh ?
                        sigpic

Comment

Rata de refresh conteaza doar la monitoarele vechi crt, acolo intr-adevar trebuia sa folosesti rata cat mai mare. In cazul LCD, rata re refresh nu mai are importanta deoarece monitorul foloseste alta tehnologie, aici imaginea se formeaza din cristale lichide si nu prin explozii de fotoni ca la crt, care intr-adevar iti afecteaza ochii.
                          La LCD conteaza viteza de raspuns (in cazul tau 5 ms), adica viteza cu care se aranzeaza cristalele pentru a forma imaginea.
                          Last edited by cory; 3 May 2009, 09:00.
                          Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

daca totusi vrei sa stii... dar depinde oarecum si de la driver la driver... in principiul aceasta setare se gaseste in acelasi loc!
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google