Da...m-am prins...am dat clic pe toate butoanele si nu apar probleme la actualul monitor...si vad ca nici imaginea nu mai tremura o fi simtit ca i-am pus gand rau
Alegere monitor
Collapse
X
-
Din imaginea prezentata de tine, dai click pe pictograma "colors" (a 4-a pictograma de la stanga spre dreapta - sorry nu am instalat Paint-ul sa-ti fac un screen) si apoi, dai clic pe mouse si se schimba imaginea: vei avea ecran pe fond alb (vezi eventualii pixeli negri morti), negru, apoi restul culorilor...Sper ca am fost destul de explicit...
Bafta.
ps. sunt bune LG-urile (au panel TN clasa A+)
Comment
-
Eu l-as lua pe cel patrat de 17, monitoare wide se merita daca vrei cu diagonala mare (de la 21 in sus). Spun asta deoarece un wide de 19 e mai ingust decat unul normal de 17. Cu vizualizarea filmelor de pe pc le TV LCD (daca ai), poti seta rezolutii diferite la monitor si la TV, eu asa am, monitor de 17 normal (patrat) si TV LCD de 32, fiecare cu rezolutia lui.
Bafta!Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Originally posted by sinx View Postin concluzie, nu mai schimbi monitorul? adica m-am chinuit sa scriu aici de pomana?
Cory...nu ma intereseaza monitorul decat pentru a naviga pe net...singurele filme pe care le vizionez pe monitor sunt cele cele de pe yuotube sau ceva asemanator...restul le bag pe tv.sigpic
Comment
-
eu tind sa cred ca nu e asa... mi se pare ilogic... ma gandesc ca la aceeasi diagonala este logic ca mai lat sa fie monitorul wide ( conform cu teoria lui Pitagora)... cine are un monitor sa 17'' sa ii masoare latimea? eu am un laptop de 15'' si are 33 cm latime si unul de 17'' care are 37 cm latime...sigpic
Comment
-
Gata baieti am revenit cu monitorul nou acasa...cost 349 lei cu monitor vechi la schimb(reducere 100 lei) ...monitorul este de 19inch...nu are pixeli morti sa alte probleme...se vede super misto...mufa DVI-D nu au decat monitoarele de la vreo 700 lei in sus...Mai trebuie sa umblu la setari sa vad in ce rezolutie il las...asa ca va mai cer un ajutor...pentru monitor de 19 inch ce rezolutie e mai buna?Merci pentru sfaturi.
PS.Actualului topic ii voi schimba de numirea in "Alegere monitor" pentru a se continua discutiile pentru alti prieteni forumisti.Attached Filessigpic
Comment
-
Felicitari, sa-l stapanesti sanatos. Foloseste rezolutia lui nativa, recomandata de producator si daca nu-ti place ceva, umbla la celelalte setari (appearance, fonts, icons), dar nu modifica rezolutia.
Ce model este exact, sa vad ce zice despre el?
L.E. Am vazut modelul in poza, LG W1942S. Rezolutia recomandata e 1440x900, deci pe asta foloseste-o. Are specificatii bunicele la pretul asta: 5 ms, unghiuri de 170 grade, e OKLast edited by cory; 2 May 2009, 13:38.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
Comment