Cine poate sa-mi dea lamuriri despre ideea înfiinţării acestor magazine Smoke Shop . In Galati am vazut doua pana astazi
Smoke Shop
Collapse
X
-
Eu sunt fumator si fumez 1 pachet zilnic (tigari normale)Am incercat in repetate randuri sa ma las de fumat si din pacate nu am reusit pana acum, in ciuda vointei mele, nu pot renunta.
Atunci cand nu fumez ma simt foarte stresat si nervos.
A incercat cineva acest produs -Smoke Free Star, 90 Capsule (pentru a scapa de fumat)?Attached Files
Comment
-
Sunt paravane pentru vanzarea 'legala' de iarba ,sub pretextul ca vand tigari preparate din salvie si lumanarica care au un efect asemanator cu Mari nu creeaza dependenta ,dar nici bine nu fac. Mai bine zis sunt un fel de masaje erotice sau video chaturi pentru prostitutie ,adica modalitate legala de a practica ceva ilegal.
Comment
-
macar asa omu nu mai cumpara de pe strada... se duce la magazin... cumpara, fumeaza si e high...
cat despre lasatul de fumat... pot zice decat un lucru... nasol... fumatorii isi merita soarta din punctul meu de vedere... dracu` i-a pus sa se apuce... dracu` sa ii motiveze sa se lase de fumat...sigpic
Comment
Comment