Smoke Shop

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Smoke Shop

Cine poate sa-mi dea lamuriri despre ideea înfiinţării acestor magazine Smoke Shop . In Galati am vazut doua pana astazi
    Attached Files

din cate stiu eu(nu consum),ar fii ceva "iarba" legala
    si la noi in oras s-ar fii deschis asa ceva dar nu am vazut!

Comment

E vorba de plante halucinogene care nu sunt considerate droguri.

Comment

din cate am vazut eu adi sunt vreo 4-5 magazine in oras cum ar mai fi Happy shop sau Magazinul de vise si cum au mai spus mai sus se vand plante halucinogene care nu sunt considerate droguri(sunt perfect legale dar au acelasi efect)

Comment

Originally posted by BC08VDS View Post
          E vorba de plante halucinogene care nu sunt considerate droguri.
          Acestea afectează siguranţa condusului? Ca preturile mi se par piperate rau.
          tonyx Ce am văzut in Tiglina1 si in Tiglina 2
          Attached Files

Comment

Depinde ce conduci.

Comment

Daca vrei sa-ti distrugi sanatatea este suficient sa fumezi tigari normale!!!! Iar preturile sunt tot asa de piperate avind in vedere cistigul mediu din Romania!!!

Comment

Oricum se pare ca vor dispare curand deoarece au inceput sa apara probleme cu cei care fac exces.
                Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

adi mai este unul la ireg vizavi de tara calc.(Magazinul de vise) si unul pe aproape de lic3 metalurgic (Happy shop) cat despre preturi nu am fost curios dar am vazut pe akolo niste tipi veseli cu ochii mari stralucitori

Comment

Eu sunt fumator si fumez 1 pachet zilnic (tigari normale)Am incercat in repetate randuri sa ma las de fumat si din pacate nu am reusit pana acum, in ciuda vointei mele, nu pot renunta.
                    Atunci cand nu fumez ma simt foarte stresat si nervos.
                    A incercat cineva acest produs -Smoke Free Star, 90 Capsule (pentru a scapa de fumat)?
                    Attached Files

Comment

Eu fumez aproape doua pachete pe zi,daca nu vrei cu adevarat sa te lasi poti sa iei si mama pastilelor,aici e vorba si de vointa.

Comment

Nu merge nici cu vointa... de incercat a mai incercat de multe ori.

Comment

Sunt paravane pentru vanzarea 'legala' de iarba ,sub pretextul ca vand tigari preparate din salvie si lumanarica care au un efect asemanator cu Mari nu creeaza dependenta ,dar nici bine nu fac. Mai bine zis sunt un fel de masaje erotice sau video chaturi pentru prostitutie ,adica modalitate legala de a practica ceva ilegal.

Comment

macar asa omu nu mai cumpara de pe strada... se duce la magazin... cumpara, fumeaza si e high...
                            cat despre lasatul de fumat... pot zice decat un lucru... nasol... fumatorii isi merita soarta din punctul meu de vedere... dracu` i-a pus sa se apuce... dracu` sa ii motiveze sa se lase de fumat...
                            sigpic

Comment

Lasa ca unii conduc dezastruos si fara sa mai fumeze "iarba"
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google