zi ne si noua cum se numeste sprayul cat a costat de unde e... si daca lasa urme pe parbriz eu am folosit asa ceva asta iarna si imi lasase ceva unsuros pe parbriz parca era patat
Cum dezghetati parbrizul iarna?
Collapse
X
-
Originally posted by nik....si soarele batea in parbriz vad o gramada de zgarieturi fine.
@Andrei: se gaseste vreo solutie sau ceva sa mai atenueze zgarieturile alea cat de cat ? Ma gandesc la ceara sau ceva ....
Multumesc.
Comment
-
Originally posted by nsa@Andrei: se gaseste vreo solutie sau ceva sa mai atenueze zgarieturile alea cat de cat ? Ma gandesc la ceara sau ceva ....
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian..masina nu a fost miscata toata noaptea si dimineata avea geamurile curate...celelalte masini erau bocna...serios vb., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
pai da ca daca e parbrizu curat nu are pe ce sa stea apa de la condens curge si nu ingheata... eu seara ii dau cu apa din borcanu de la prabriz il sterg bine
si dupaia dau iar cu apa aia din borcan(e daia din metro de rezista la minus 25) si nu ingheata
sigpic
Comment
-
Originally posted by andrei... dar am impresia ca o sa fie "efectul de lupa" daca se da pe tot parbrizul.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment