Cum dezghetati parbrizul iarna?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

zi ne si noua cum se numeste sprayul cat a costat de unde e... si daca lasa urme pe parbriz eu am folosit asa ceva asta iarna si imi lasase ceva unsuros pe parbriz parca era patat

sigpic

Comment

firma e prevent si scrie de-icer pe el.e unguresc si gasiti prin real.
      mai sunt si pentru tapiterie,contra bitumului etc

Comment

Originally posted by nik
        ....si soarele batea in parbriz vad o gramada de zgarieturi fine.
        Am patit si eu asta, m-am grabit vreo doua zile si am dat cu racleta.
        @Andrei: se gaseste vreo solutie sau ceva sa mai atenueze zgarieturile alea cat de cat ? Ma gandesc la ceara sau ceva ....
        Multumesc.

Comment

Cum exista roti de iarna de ce nu exista parbriz de iarna,noaptea sa-l iei in casa si uite asa nu mai ingheata,nu se mai zgarie etc,etc?
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

tu rotile de iarna le iei noapte in casa?
            you freaky boy

sigpic

Comment

Alea nu trebuie sa pui celofan sau patura pe ele sau sa le dai cu racleta

Comment

Ideal ar fi ca sistemul de dezaburire electric al lunetei, sa fie si la parbriz , la Logan ma refer, ca la alte masini exista (in forma de fagure). Si atunci altfel stai de vorba.
                , sunt cu ochii pe voi !
                :thumbsup:

Comment

Pe vremea lu' tataia erau un fel de rezistente,cred ,care se prindeau in 2 ventuze si le puneai unde vroiai,in fata sau in spate...era buna una de aia acum.

Comment

Pentru a nu avea probleme iarna cu curatatul geamului recomand folosirea parbrizului de Pasat...deci...masina nu a fost miscata toata noaptea si dimineata avea geamurile curate...celelalte masini erau bocna...serios vb.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

) tare... poate atunci venise acasa omul

Comment

Originally posted by valeriuciprian
                        deci...masina nu a fost miscata toata noaptea
                        ... ...
                        sigpic

Comment

Originally posted by nsa
                          @Andrei: se gaseste vreo solutie sau ceva sa mai atenueze zgarieturile alea cat de cat ? Ma gandesc la ceara sau ceva ....
                          Da. Ies toate zgarieturile daca se da cu polish pentru parbriz si cu un aparat special. Cei de la Expert Detailing fac asa ceva, vezi aici. Cum o sa se vada dupa nu stiu, dar am impresia ca o sa fie "efectul de lupa" daca se da pe tot parbrizul.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by valeriuciprian
                            ..masina nu a fost miscata toata noaptea si dimineata avea geamurile curate...celelalte masini erau bocna...serios vb.
                            Asa am patit si eu sa sti, dar dupa ce am spalat masina la spalatorie. Dupa cateva zile, sa facut frig (0/-1 grad) noaptea , si dimineata cand sa plec la munca toate masinile din parcare erau poleite , numai a mea parca a tinut-o unu in brate toata noaptea. Super tare chestia.
                            , sunt cu ochii pe voi !
                            :thumbsup:

Comment

pai da ca daca e parbrizu curat nu are pe ce sa stea apa de la condens curge si nu ingheata... eu seara ii dau cu apa din borcanu de la prabriz il sterg bine
                              si dupaia dau iar cu apa aia din borcan(e daia din metro de rezista la minus 25) si nu ingheata

sigpic

Comment

Originally posted by andrei
                                ... dar am impresia ca o sa fie "efectul de lupa" daca se da pe tot parbrizul.
                                perfect! vedem mai bine 3,14-le de pe strada.... pe militieni o sa-i vedem cumva mai prosti decat sunt ...!?
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google