spray "Prevent" dezgheata instant si nu ramin urme cred cal gasiti si in benzinariile omv metro/selgros/real
Cum dezghetati parbrizul iarna?
Collapse
X
-
Cea mai buna solutie este sa tineti masina in garaj. Va asigur ca nu am gasit niciodata geamurile inghetate.
Dar, am si masina de servici care sta afara in strada pe care dau cu racleta de mai bine de 2 ani. M-am uitat atent dupa zgarieturi si nu prea am vazut pentru ca sunt prea multe urme de pietricele de pe autostrada.
Asa ca stimati forumisti daca nu le zgariati voi cu racleta vi le ciobesc tirurile de pe drumurile tarii.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
asa ca ... spor la racait... totusi cea mai buna solutie este cu incalzirea... e adevarat pierzi vreo 5-10 minute.
Comment
-
Aici e un filmulet la viteza 8X . Releele de incalzire elecrica la diesel nu pleaca dect dupa aproximativ 2 min , dupa ce pleaca se cunoaste diferenta ...
Last edited by crististreulea; 11 December 2007, 09:23.
Comment
-
Einszett De-icer - e de baza la mine, cateva sprayuri pe parbriz iar un minut mai tarziu sunt deja in spatele volanului stergand apa formata pe parbriz
Sigur orice produs de genul asta isi are limitele, daca ai gheata de 1 cm grosime o sa dureze ceva mai mult sa o topeasca........
P.S: Nu incercati experimente cu apa calda e posibil sa plesneasca parbrizulLast edited by crististreulea; 18 April 2010, 00:49.
Comment
Comment