da normal.....eu folosesc doar produse logan....inclusiv benzina
Cum dezghetati parbrizul iarna?
Collapse
X
-
Originally posted by andreiOff, incerc si eu sa fac putin misto si voi nu intelegeti, de aia e atmosfera asta tensionata pe forum, nu exista putina mistocareala pe Cafenea, sa ne mai destindem si noi, cum se intampla pe alte forumuri.
E atmosfera tensionata pe forum?! Mie nu mi s-a parut. In alta ordine de idei, da, exista riscul ca anumite glume sa fie luate in serios de cei care nu stapanesc tot ce are legatura cu masina lor. Unii chiar iau in seama sfaturile de pe forum. Tocmai de accea acesta este mai apreciat decat altele.
Iar dezghetarea parbrizului *(fara zgarieturi) mi se pare un subiect mai demn de alta rubrica decat de CAFENEA. Nu stiu daca ii mai arde cuiva de mistocareala cand vede in ce hal iese din iarna cu parbrizul.
La primavara sa facem un nou thread si sa râdem de cei care au parbrizul cel mai zgariat. Cine râde la urma, rade mai bine
Comment
-
Da, sa stii ca eu unu cred ca de multe ori atmosfera e tensionata aici. Pentru ca intr-o postare am folosit cuvantul "c****" mi-am luat minusuri, cei care de multe ori fac glume bune, zic eu, sunt imediat luati mai tare.
Ma bucur insa ca forumul e mult mai misto decat altele si chiar imi place sa postez aici.Last edited by crististreulea; 31 March 2008, 07:25.
Comment
-
Originally posted by iulian_visDa, sa stii ca eu unu cred ca de multe ori atmosfera e tensionata aici. Pentru ca intr-o postare am folosit cuvantul "c****" mi-am luat minusuri, cei care de multe ori fac glume bune, zic eu, sunt imediat luati mai tare.
Ma bucur insa ca forumul e mult mai misto decat altele si chiar imi place sa postez aici.
Iar dezghetarea parbrizului *(fara zgarieturi) mi se pare un subiect mai demn de alta rubrica decat de CAFENEA. Nu stiu daca ii mai arde cuiva de mistocareala cand vede in ce hal iese din iarna cu parbrizul.
La primavara sa facem un nou thread si sa râdem de cei care au parbrizul cel mai zgariat. Cine râde la urma, rade mai bineLast edited by crististreulea; 31 March 2008, 07:25.
Comment
-
Originally posted by Sp!ke:S-au dat destule metode de dezghetare a parbrizului... deja se discuta aiurea...
Totusi, subiectul este "Cum dezghetati parbrizul iarna?" Si glumele sunt bune dar daca se pierde total din vedere subiectul mai bine sa fie inchis acest topic. Parerea mea.
Cineva care cauta raspuns la intrebarea din titlul topicului va trebui sa citeasca lucruri care n-au nici o relevanta pt. ceea ce-l intereseaza. Si tocmai seriozitatea (asta nu inseamna "atmosfera tensionata") acestui forum face diferenta. Asta e parerea mea, fiecare face, in definitiv, ce vrea.
Vrem caterinca, nici o problema, propuneti subiecte de caterinca.
Comment
-
Merge si sa pui un cearsaf pe parbriz (asta in timpul zilei cand nu e inghetat parbrizu) sau mai simplu am vazut la un prieten avea o bucata de caron sub stergatoru stang (partea soferului), masina de la firam (ii era lene sa curete parbrizu in fiecare dimineata)...de doi lei :p
Comment
-
zenit pe prima pagina are o gramada de raspunsuri...
ce naiba solutia optima si ptr puturosi si cea mai iefitina si cea mai rapida asta e acoperit parbrizu cum zice si misu si o bucatica de carton prinsa cu stergatoru la sofer e de ajuns sau un plastica un cearceaf o patura
sigpic
Comment
-
Da. Sau faceti economie vreo 100 milioane si concesionati un loc si va faceti garaj. NU?! Sau mergeti cu metroul sau cu autobuzul ca nu sunteti voi obligati sa dezghetati geamul. Gata. Cu asta s-a zis totul despre acest subiect. Din punctul meu de vedere, TOPIC INCHIS. Nu mai trec pe aici.
Comment
-
Originally posted by valeriuciprianLa vechea caleasca 1300 pormeam motorul il lasam 2-3 minute sa se incalzeasca si apoi dadeam cu apa calda pe parbriz...
nu sint de acord cu tine sa torni apa calda! risti sa crape parbrizul! frig/cald , cred ca ati inteles ideea!
Originally posted by sonykel...solutia optima si ptr puturosi si cea mai iefitina si cea mai rapida asta e acoperit parbrizu cu un cearceaf o paturaLast edited by crististreulea; 16 October 2007, 13:09.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by dogy_10da normal.....eu folosesc doar produse logan....inclusiv benzina
Originally posted by zenitVrem caterinca, nici o problema, propuneti subiecte de caterinca.
Comment
Comment