Originally posted by detail
View Post
EXCLUSIV: Dacia Sandero Stepway, Primele Imagini Cu SUV-ul Romanesc
Collapse
X
-
Masina o sa aibe la lansarea din septembrie un pret cu cca 1000 Euro mai ridicat decat Sandero si doua motorizari de top: 1.6 8V si dci 70. Restul (4x4, 1.6 16V, dci 85, dci 105 si alte povesti) mai la vara...daca mai apucam vara viitoare.
Si repet ca oficialii Renault au spus la lansarea Stepway in Brazilia ca nu are nici o legatura cu viitorul SUV Dacia.. De altfel asta nu e SUV e "cross".
Parerea mea este ca Stepway nu a avut succesul scontat in Brazilia, si s-au gandit sa-l "globalizaze" pentru diminuarea costurilor.
Iar din punct de vedere tehnic, nu stiu daca platforma Sandero este capabila sa primeasca transmisia de tip Nissan X-trail in aceasta configuratie. Viitorul va confirma sau infirma teoria mea. Sa asteptam.Last edited by detail; 8 May 2009, 23:36.
Comment
-
ce sa forjezi, MPI-ul sau dci-ul 70? Vezi sa nu o rastorni!
Si pentru cei care sustin ca este un SUV, va dau link-ul spre comunicatele de presa Renault Group sa cautati voi cuvantul SUV printext, pana va plictisiti... http://www.renault.com/SiteCollectio...B_99434BAA.pdfLast edited by detail; 8 May 2009, 23:46.
Comment
-
Se pare ca a copiat gresit adresa mai sus
Nu poate fi accesata decat din pagina comunicate de presa asa ca atasezLast edited by detail; 9 May 2009, 00:00.
Comment
-
cine ti-a zis ca e suv? am zis doar ca o sa aibe 4x4, iar pretul o sa fie intre 11000-15000 euro. scrie in ziar. e un cross 4x4. ce, numai suv-urile au 4x4?
nu mai pune pe forum link-uri de pe alte forumuri nici macar daca pui o poza prin link de pe alt forum ca iti iei premiu cum mi-am luat eu. si pe tine nu te-a lasat cu link-ul tocmai ca e reclama. am vazut ce e scrie acolo in mare, dar eu am zis ce am vazut azi in ziarLast edited by B 83 RMJ; 9 May 2009, 00:04.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Postpresimt ca imi iau warn
"...Asa cum se anticipase, Stepway este o interpretare europeana a SUV-ului vandut deja de Renault in Brazilia. Dezvoltat pe baza lui Sandero...
Si nu mai citi ziare, citeste si tu comunicate de presa de la mama lor, asa cum fac eu si nu fac ziaristii romani!
Comment
-
pai titlul e copy-paste din link-ul care l-am pus ca sursa...si textul al fel. deja eram pe pagina 3, nu am stiut ca te referi la primul post. eu nu am sustinut ca e suv, pentru ca pt mine e limpede ca nu asa arata, dar sursele mass media o fabuleaza rauDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
@ alindrgn
Si ca sa ne intelegem apropo de premii cu link-uri, am postat un comunicat de presa care se refera la subiectul topicului, care este Dacia Sanero Stepway, adica este exact la obiectul acestui forum, este informatie publica, oficiala, de informare si de la mama ei. Daca o iei asa, tot forumul este o reclama la Logan incepand cu prima pagina de acces in Loganclub. Sa fim rezonabili si sa gandim un pic inainte de a vorbi!
Comment
-
Originally posted by detail View PostSi titlul topicului cine l-a dat, aia de la ziare?
si am zis de link-ul de pe reno nu de comunicatul care l-ai postat dupa aia. puteai sa te gandesti. si terminam aici discutia cu titlurile puse de mine, ca eu am zis ca e suv sau mai stiu eu ce.
ce am spus eu scrie si pe sursa, deci n-aveti decat sa vorbiti cu cei de la automarket, de ce au zis ca e suv.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Lansarea va avea loc in Septembrie, in Romania si va avea doua motorizari pentru inceput, 1,6 MPI 90 CP si 1,5 dCi 70 CP.
Comment
-
de ce tot tin astia de la dacia de motorul ala de 1,6 mp3?cum apare ceva nou hop si motorulal.trebuia sa puna 1,6 16v sau dci-ul de 85.peste 5 ani cand o sa scoata astia alt model tot motorul 1,6 mpi va fi de top .Last edited by margelatu; 9 May 2009, 20:33.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Postai intrat pe link-ul de la sursa? ....
si am zis de link-ul de pe reno nu de comunicatul care l-ai postat dupa aia.
..... n-aveti decat sa vorbiti cu cei de la automarket, de ce au zis ca e suv.
-Am intrat pe Auto...caca si am vazut ca au scris prostii...
-Link-ul de pe renault.com este exact pdf.-ul care l-am atasat, adica un comunicat de presa
-Nu am ce sa vorbesc cu cei de la Auto...., ei nu au postat aici la noi
-Nu faceti si voi ca presa din Romania care intai scrie dupa ureche, numai ca sa vanda titlul, si apoi daca au timp se informeaza. Eu daca stiu ceva spun, daca nu tac.
Comment
Comment