Cand imi vine golanasul?(pronosticuri)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by vali007
    Am revenit, am fost vineri si am platit avansul si am aflat si data cand ar trebui sa vina. Cei de la dealer mi-au spus ca in jur de 19-21 noiembrie, dar e posibil sa vina si mai repede. Eu sper sa vina in 2 saptamani, adica la sfarsitul lunii.
    Si, pana la urma ti-a venit masinuta sau nu?
    Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Da, scuze ca nu am mai scris aici, dar am si uitat de el.
      Masina a venit pe data de 20 Noiembrie si am inhtrat in posesia ei pe data de 23. Pana acum am aprox 900 km si sunt multumit de ea ("Comeata"). Desi cei de la VC spuneau ca vine pe data de 3 Decembrie se pare ca s-au inselat.

Comment

Si eu am problema asta am comandat un laureate 1,4 GPL blue mineral pe 18.08 si mi-au spus k il pot ridik abi pe 30 oct

Comment

...De la ce dealer?...Eu am luat de la Daperom si mi-au dat o marja de 2-3 zile fata de termen...In final a venit mai devreme cu 10 zile...Si in plus am facut comanda cu 4 zile inainte de lansarea modelului(KissFM).

Comment

@81TTU: E normal avand in vedere motorizarea, dar s-ar putea sa vina mai repede.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

( eu am dat comanda pe 18 iar in acte masina scrie ca se livreaza pana la 30.11.08 ................Asa sa fie oare ?

Comment

Scuze pt mesajele astea dar parca ma apuk toti nervii , eu am comandato direct de la uzina . Un prieten si-a comandat un ceed si i-a venit in 30 de zile iar noi cu daciile stam ani .........

Comment

Stai calm ca ceed-ul era pe stoc la ZILINA.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google