Da dar problema scurta de 1-2 ore ca nu le mergea softul sau reteaua(nu mai stiu exact parca totusi reteaua).
Cand imi vine golanasul?(pronosticuri)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Problema "nationala" a durat vreo 3 min. la mine. Inteleg acum ca am fost norocos.
Am mai zis pe undeva: Vineri am fost la dealer, mi-au facut actele, m-am dus la banca, luni mi-au aprobat creditul, miercuri mi-a venit masina (Laureate Plus, albastru). Asta era la sfarsitul lunii noiembrie 2006. Nu aveam permis si am turbat pe langa masina pana pe 30 martie cand l-am luat din prima.
In 6 luni am facut 15.000 km, merge fara probleme, am dat bani doar pe benzina, lichid spalat parbrizul si revizie. Ceea ce-ti doresc si tie, Vali007 !
Comment
-
M-am cam suparat ca nu pot sa rezolv azi nimic pentru ca e dus sistemul de la Dacia. Am sunat si la VC si mi-a confirmat cicaspera sa rezolve azi problema. In cazul asta plata si restul le voi face marti dimineata.
Sper cel putin sa vina inainte de Craciun sa pot merge cu ea acasa.
Comment
-
Vine sigur pana la Craciun.
Cate despre chestia ca nu pot sa-ti dea data livrarii, nu le merge intranetul probabil.
Comment
-
Originally posted by SUPERCARin primul rand trebuie sa ne zici ce culoare ai comandat...si apoi ce motorizare si iti zicem noi cat se poate de exact )
-- daca e motorizarea dci de 85CP si culoare metalizata ai de asteptat cel putin 2 luni
Comment
-
V-am mai zis de multe ori, depinde de culoare, echipare, caroserie, optionale si de motor. Daca ti-a zis ca vine in 3 saptamani, o sa vina pana atunci, poate chiar mai repede, ei zic mai mult cu cateva zile ca nu se stie ce se intampla pe drum.
Comment
-
eu am comandat un Abs+ gri platine si mi-au zis k o sa junga pe 5-6 noiembrie!!ieri le-am trimis un mail la vocea clientului,poate ajunge mai repede k sunt nerabdator si spune k la dealer ajunge pe 15-16 noimebrie!! un avans de vreo 50 mil si urmeaza sa dau restul..cash...
Comment
-
Originally posted by daniel76varfurile de gama sosec mai repede decat ABS+ , si celalalte mai slab echipate
as crede ca pana in 30 octombrieIn tara momentan.
Comment
Comment