Ia uitati, ce fac eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unii mi-au zis sa merg sa dorm in el la noapte

Ideea e ca au parcul auto undeva langa B si le aduc la dealer doar inaintea livrarii

Comment

• am fost sa ridic masina din service....pana la urma a iesit bine, chiar daca acum 3 zile i-am pus sa o vopseasca din nou...acum astept sa intre o colega pe mess sa vb asa ca citesc forumul si-mi pregatesc bisturiul ca maine tai mortii...
      Last edited by crististreulea; 1 November 2007, 10:29.

Comment

• Am baut un BURN ca am de treaba pana pe la 3. Am mancat un Bounty sa am energie... dar nu stiu ce sa fac sa am si chef. Cand ma uit si la nevasta-mea ca a adormit pe canapea, in fata TV-ului, ma ia o ciuda ca eu trebuie sa muncesc...

Comment

• Originally posted by dogy_10
          ...si-mi pregatesc bisturiul ca maine tai mortii...
          nu-i asa ca glumesti

sigpic

Comment

• nu.....maine incep disectiile la facultate

Comment

• sa mor daca nu faci un topic si pui poze... la ce facultate esti?

sigpic

Comment

• la medicina

Comment

• Huhuhaha poze sinistre pentru loganistii intunericului. . Aprob ideea lui sonykel.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Eu muncesc de zor... si mai ma las perturbat de cate un beep care ma anunta ca s-a mai postat ceva pe forum. mai trag cu ochiu... in loc sa muncesc.

Comment

• uitati o poza....nu se vede cine stie ce dar nah...vedeti si voi ce era acolo, promit maine sa aduc niste poze mai bune
                      Attached Files

Comment

• aia bruneta din dreapta pozei cred ca fredona:
                        sunaaaa periculos
                        trage fusta mai jos
                        dar e asa de frumos

sigpic

Comment

• Acu' ma uit la ''Haunting'' documentaru' ala foarte scherii...

Comment

• Originally posted by dogy_10
                            uitati o poza....nu se vede cine stie ce dar nah...vedeti si voi ce era acolo, promit maine sa aduc niste poze mai bune
                            Mai ti se face foame cand ajungi acasa?
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Am mers 80 km ca sa mananc o pizza buna. Acum ma apuc de "treaba" - mi-am luat 2 cutii de bere Bavaria (import) si ma delectez cu ce s-a mai scris pe site in cele cateva ore de cand n-am mai intrat.

Maine ma duc la un parastas. O sa iau tuica la pachet. Sunt cinic? Unii zic ca as fi "practic". Practic, au dreptate.

Comment

• Originally posted by zenit
                                Am mers 80 km ca sa mananc o pizza buna. Acum ma apuc de "treaba" - mi-am luat 2 cutii de bere Bavaria (import) si ma delectez cu ce s-a mai scris pe site in cele cateva ore de cand n-am mai intrat.

Maine ma duc la un parastas. O sa iau tuica la pachet. Sunt cinic? Unii zic ca as fi "practic". Practic, au dreptate.
                                80 km unde e asa buna pizza ?

vino cateva sute in tm la Da Toni sa vezi acolo pizza
                                ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                                YO2MKL
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google