Ia uitati, ce fac eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa ma laud? Ca vad ca toata lumea pe aici pica in melancolie...

Mi-a adus Moshul capace la rotile de iarna: asa ca acum nu mai arat de parca tocmai am venit de la safari din desert.
    Tot dumnealui mi-a adus si stergatoare Bosch Aero Twin de 48 cm: asa ca acum nu mai scartaie la orice sters de se scoala mortii

Per ansamblu: traiasca Moshu!!!!!
    Attached Files
    Martinel rules!

Comment

• Sunt dadaca...momentan...si mai stau si pe uscat , ca tre sa pedalam pana la socra-miu in vizita traditionala de craciun...

Comment

• Si eu sunt dadaca...dar nu stau pe uscat...poti face insuficiente alcoolica sau deshidratare...)
        sigpic

Comment

• eu gust sarmalele mai am vreo 10 si termin prima oala

sigpic

Comment

• Merci SoNyKeL ca mi-ai amintit...am si eu sarmale...traiasca soacra...)
            sigpic

Comment

• la mine traiasca mama... bai si-a facut niste carnatii de nu stii ce sa mananci sarmale sau carnati

sigpic

Comment

• Sarmalele le-a facut consoarta. Foarte bune. Am mancat si facute de soacra si nu erau nici la jumatate fata de ale sotiei.
                Am fost si eu la nasi. Exact ca la SoNyKeL: politica si antiLogan (nasu are Hyunday Accent).
                Mult noroc.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• nasimiu are o solenza 1.9 disel.... si plateste rcau asa mult incat mai bine mergea cu benzinar

sigpic

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                    nasimiu are o solenza 1.9 disel.... si plateste rcau asa mult incat mai bine mergea cu benzinar
                    OT: sa n-aud de Solenze 1,9 diesel. Azi vara era un disperat care a tinut neaparat sa-mi demonstreze ca Solenza lui e mai apriga: m-a prins intr-un sector cu multe curbe fara vizibilitate si vreo 10 km nu m-a lasat nicicum sa-l depasesc.
                    Omul statea cu geamurile fata deschise, dezbracat pana la brau si cu prosop in cap (ca Yaser Arafat), sa nu-l traga curentul - dar de depasit nu s-a lasat depasit: dar asta numai pana am ajuns la prima linie dreapta pe deal in sus ...
                    Asa ca lasa-l pe nas sa plateasca RCA, ca asa-i trebuie!
                    Martinel rules!

Comment

• ia uitati ce zice baiatu
                      oare e vorba de concurenta?
                      Attached Files

sigpic

Comment

• auzi la el,idolii

Comment

• Vise taica...vise...
                          In tara momentan.

Comment

• cine nu are hi5u lui il gaseste la mine l-am pus la top friends... va invit la un comment )

sigpic

Comment

• Cine-s personajele. Nu prea inteleg.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• sunt niste amici de la noi din ct 3baietii cu renault un clio 1.4 16v , un bicorp 1.2 si un megane...

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google