Ia uitati, ce fac eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mutumesc mult de sfat ,dar inca nu e nevoie de flacon sau pilula(pastila,bulina ,hap etc)

Comment

• conversez pe mess cu o fosta colega de facultate, actuala colega de serviciu, in viitor mamica si radem de ne taie apele
      sigpic

Comment

• Originally posted by vdmihai View Post
        Ma plictisesc de moarte...si mai si baui
        Cred ca o sa ma bag la un joc cu masini sa conduc...
        Baieti, eu cred ca merg sa sforai cat mai apuc si iti recomand asta si tie mihai. Apropo, te mai doare capul?
        Noapte buna, baieti!
        sigpic
        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• foarte tare, frate, io mis la servici, alaturi de o colega, calare peste ea in receptie (ea cica protesteaza). P.S. sper ca poate poate, o iesii ceva...

Comment

• Cica am iesit putin cu masina sa plimb nevasta...la munca.Pffoaii...ce ceata!Mai casc ochii putin pe aci si ma infig cu capu'n perna.Sa aveti o noapte cum va doriti

Comment

• Hai la culcare,insomniacilor!
              Dj21rac,ori e gagica cu curu' pe laptop si scrii din cand in cand ce se intampla,ori ai halucinatii.Hai si tu la culcare!

Comment

• Ce thread simpatic...Ce fac eu acum? Alerg de colo-colo pisica cea idioata care i-mi fura tot felul de obiecte sa se joace cu ele,astept masina de spalat sa-si termine ciclul si sa intind rufele, iar cand iau o pauza ma duc la bucatarie sa fumez si sa beau un pahar de vin rosu,dar si aici am treaba,incerc sa repar doua telefoane,masa e plina de ustensile ciudate si trebuie sa fac si curat ca sa nu aud dimineata protestele suierate ale nevestei...si printre picaturi,o captura,o editare video si fireste,LoganClub.

Comment

• hmmm..vorbesc cu BIK pe mess..urla nu stiu ce melodie prin casti...am o lene da nici somn nu mi-e cred ca ma duc sa fac oleac de curat in masina
                  low....&.....slow

Comment

• Mi-e somn si sunt nervos,nu mai reusesc sa intru pe un anumit forum auto,nu are legatura cu Logan-ul...
                    Descarc muzica de pe strong...mama ce somn mi-eeeee.........
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• neata lumeee... Sunt la serviciu iar, mi-e cam lene sincer, asa ca am rugat o colega sa-mi faca o cafea sau ceai, ce vrea muschiul ei. Toata viatza mea o sa mi-o petrec la serviciu
                      ?!???

Comment

• Nu stii bancul. Tipa unul: "Viata este o curva"
                        Raspunde altul " Da si dupa aia mori"
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Pai ascult muzica la casti, beau un ceai instant (imi era prea lene sa mai fac ceai de menta de care as fi vrut), citesc forumul si mai peste 1 ora trag o palinca si ma culc.
                          sigpic
                          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• ma doare-n gat
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• eu incerc sa le explic unor oameni o chestie.
                              Vedeti aici

eu sunt user dan1972

voi ati vrea sa stati la rosu si in fata voastra sa fie un incepator care are motorul oprit...ca asa a invatat el dintr-un chestionar ca se face pt economie de carburant? Eu nu. pana isi aduce aminte ala ce are de facut ca sa plece...

Comment

• Am de munca grupa mare si ma "arde" o lene.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google