Ia uitati, ce fac eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

De o ora ma chinui sa ma apuc de munca, dat tot razna pe net am stat.
    sonykel, nu esti impertinent, DTP lucrez

Taie twix-ul de pe lista ca sa-ti ramana bani si de benzina

Comment

Am ajuns la munca, beau o cafea amara(mi s-a ridicat parul pe spinare de amara), aprind a 3 tigare, citesc ce s-a mai spus pe forum si ma enerveaza sefa ca ma intreaba toate prostiile.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

eu vorbesc cu cristi pe mess.... si taicamiu ma freaca la melodie cu intrebarea cand plec cand plec la facultate?

sigpic

Comment

Spune-i sa te lase in pace pt ca s-a desfiintat facultatea si o sa va primiti diplomele prin posta!

Comment

Originally posted by sonykel
            pe mine ma tine pe invisible la urmatoru post ii dau negative
            intru pe invizibil pentru toata lumea, doar asa mai apuc si eu sa fac o editare, o captura, sa mai dau cite un warn...

on topic: amu's la lucru si de 2 ore citesc forumul. ma amuz de warnul primit de sonykel (a scris in romana la english corner), ma amuz deoarece am deschis notificarea de pe mail si am vazut acolo scris in romana la english corner si ma gindeam "moama ce warn ii trag la asta" nestiind ca andrei a percutat primul ).
            sint obosit, de 2 nopti ma culc la 2 si ma trezesc la 6. vreau sa dorm cu capul pe masa dar am usile la birou integral de sticla si nu da bine la sefi :d.
            o sa merg la W.C. si trag un somn pina amortesc, 20-30 minute.
            oricit de putin m-ar plati, eu tot pot lucra mai putin de acei bani.
            am chatuit cu hellman.
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

M-am uitat la Nunta pe NeVe. S-au casatorit aia pe "neve". Mi-e foame si trebuie sa-mi dau cateva suturi sa ma apuc de munca.

Comment

Eu acum am venit de la delaer si am draci, si pe deasupra maine am dead-line la proiect si mai am o gramada de lucru. Dar stau ca pe net sa ma mai relaxez putin.

Comment

Originally posted by zenit
                  Taie twix-ul de pe lista ca sa-ti ramana bani si de benzina
                  te-ai gandit bine )

Comment

am primit azi de la sonykel un link: http://www.fundulete.com
                    de la ora 11 pina la ora 14 l-am terminat
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Am ajuns la tipografie cu munca mea din ultimele 16 ore. Dupa asta ma duc sa halesc ceva in oras. Ce ar fi mers si o sticla de vin...dar a dracu' gripa m-a bagat pe antibiotice. Las' ca-mi trece. Maine am o alta zi grea. Tre' sa ma imbrac la costum...bleah...cravata, pantofi.

Comment

numai ce am ajuns de la facultate...e inceputa de 2 saptamani si deja imi vine sa innebunesc nu mai am nici un chef sa merg....din fericire o colega ma face sa merg

Comment

tocmai ce am halit savurez si niste cola si ragai de mama focului...
                          Last edited by SoNyKeL; 18 October 2007, 21:19.

sigpic

Comment

Eu mai stau putin si ma bag la culcare ca am avut 2 zile f incarcate. Ieri am stat la facultate 10 ore iar azi am avut 8. Azi dimineata la cursuri parca eram drogat nici nu puteam sa urmaresc ce incerca profu sa ne explice. Am ajuns cu bine acasa in cele din urma am apucat sa dorm putin ca a trebuit sa-l ridic pe tata de la gara. Iar acuma dupa ce am mai mancat ceva ma bag la somn.
                            http://mitzah.labrute.fr/
                            http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

Gata, imi ajunge. Ma duc sa ma culc ca la 6 iar desteptarea. Hai sa vedem pe cine gasesc treaz la ora aia. Sa aveti o zi buna si bani de benzina! Bafta!

Comment

Acum am ajuns la munca si fac revista presei.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google