neata dragi loganistii... ma uit pe geam si e o vreme splendida aici in constanta , e o vreme daia de-ti da chef de viata... e ceata si e un cancer afara de behaie si ursi polari... in rest viata e roz bea un prigat si citesc ofertele metro selgros
Ia uitati, ce fac eu!
Collapse
X
-
ma uit la stickerul pe care trebuie sa-l modific pentru cristi_xp si mi se cam apleaca
de 2 saptamini asteapta dupa el. mai am de lucru pe el vreo 2-3 ore.
asa ca citesc forumul, afar' ploua, masina mi-a lovit-o tatamiu aseara... conditii ideale pentru vizitat un pod peste o cale ferataDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
eu am venit de la facultate si sunt dezamagit de 2lucruri:
1.am mancat un covrig la cantina facultatii si era sub orice critica... l-am dat la caini
2. m-am chinuit cu dacia sa ies din curtea facultatii mai aveam foarte putin benzina in rezervor si cand dadeam sa urc panta ramaneam fara alimentare asa ca mi-am luat avant considerabil si am reusit sa ies
sigpic
Comment
-
Doar ce am ajuns acasa . Azi dimineata am facut revizia si apoi am avut 2 seminare la facultate. Acuma o sa mananc putin apoi poate si dorm 1-2 ore sa ma mai pun pe picioare.
Comment
-
Si aici a plouat toata noaptea. Nevasta-mea m-a trezit cu noapte-n cap (pt. o zi de sambata) ca a plecat la niste cursuri de comunicare facute de astia de la firma pt care lucreaza. (Sa vezi comunicare dupa asta ) )
Ieri am avut o zi grea, a fost Tariceanu in oras si a trebuit sa stau in piciorele ziaristilor si SPP-istilor toata ziua (del la 8 pana la 19 non-stop).
Acum mananc ceva, citesc ce s-a mai intamplat pe forum si cred ca o sa ma uit toata ziua la filme.
P.S. Naspa, am cam ramas fara bani. Deci mai usor saptamana asta cu plimabrile motorizate
Comment
-
ma pregatesc sa plec la o nunta.....si sunt nervos ca am aflat ca luni merg cu pejou' la scoala ca tre sa mearga bunicamiu nush unde cu masina.....am niste draci....dar sunt fericit ca a facu tatamiu plinul cu gaz....saptamana asta am cu ce sa ma plimb
Comment
-
Fac planuri pt diseara... m-au sunat deja 3 grupuri de prieteni total incompatibili intre ei (deci nu pot sa ii adun pe toti la un loc in Cireasa de ex) si nu stiu cu care sa ies diseara...pe la 9 o eject-ez pe gajicamea si sa vedem ce fac diseara.....nu mai pun problema ca nu prea am bani sa vedem cum ma descurc diseara cu 300 de mii.....dar am un pic de noroc...nu fumez,benzina e mocca ca ma iau prietenii,deci am de cheltuit doar pe bere si mancare
In rest..o zi friguroasa de sambata.......
Comment
-
ma uit in mail, 51 mailuri de pe Logan Club ....... spamerilor )
nu mai pun ca toate posturile postate in threadurile ce le pot modera, apar intr-un singur mail. deci dubleaza suma...100! spamarilor )
40 de posturi doar in sectiunea my ride! cum sa tin pasul cu voi )Last edited by crististreulea; 20 October 2007, 23:07.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Stai sa vezi, ca mie imi vin si de pe Clubmercedes.ro vreo 20-30 mailuri pe zi, plus astea de pe Loganclub, se fac 100 aproape pe zi.)
Comment
Comment