Ia uitati, ce fac eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai ma gindesc ca tu nu ai casa, famile, copii si un servici :d
    interesant si de apreciat ca si raspunzi in foarte multe locuri si in 99% la subiect.
    toata stima mea andrei!
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

este 8 juma stau si ma minunez cum ninge, pe o parte bucuros pe o parte ingrozit ca nu am nici o unealta de dat zapada de pe masina si tre sa ma duk pe jos pana la magazin sa imi cumpar.
      sigpic

Comment

Din toata saracia, am facut azi o plimbare pana la Constanta. Ploua de rupea cand am ajuns (pe la ora 14). Am fost la Mamaia pe H2O, am facut niste "drifturi" pe plaja, vreo 2-3 poze ca ploua si batea vantul de te omora, am mancat o saramura de crap la "On plonge" si am plecat apoi spre casa.

Ajuns acasa ma uit pe forum, ce ati mai scris, mananc vreo 3 banane, ma uit la un film pana adorm si cam asta a fost week-end ul

Comment

Am venit de la intalnirea Logan Club Constanta , acuma merg sa fac o baie , pe urma ma joc putin si ma bag la somn. Ciao
          http://mitzah.labrute.fr/
          http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

Eu sunt la munca. O atmosfera de luni... si vremea de afara...iti vine sa te ascunzi.

Aseara, cand am dat puncte cuiva, am observat ca administratorul ne-a luat punctele la toti. Am vazut ca ele devenisera prilej de scandal. Dar nu cred ca a rezolvat problema in acest fel. Eu de abia acum ma simt frustrat: sunt de luni de zile pe forumul asta si ma trezesc că reputatia mea e mai mica decat a unui membru de 1 saptamana. Atunci ce relevanta mai au punctele astea?! Sa le desfiinteze de tot.

Am mai zis, eu nu intru pt. puncte (SA LE SCOATA) dar daca ele exista, atunci inseamna ca ele arata ceva.

Cristi_xp sa se gandeasca bine si poate isi da seama ca anularea punctelor poate scadea increderea in stabilitatea forumului. Acest forum e o comunitate. Daca regulile se schimba de la o noapte la alta printr-un click....atunci scade si confortul in aceasta comunitate.

Daca am gasit prieteni pe loganclub nu inseamna ca nu pot tine legatura cu ei decat prin intermediul forumului. Exista messenger, telefoane. Daca intru aici, intru pt. ca am gasit o lume virtuala a carei reguli si membri m-au atras. Daca schimbam regulile in timpul jocului nu stiu daca nu cumva gresim.

V-am zis ca e o atmosfera apasatoare... de la vreme

Comment

zenit dar sau resetat punctele de sambata seara parca... mai acum parca e ceva mai bine ca poweru nu mai e asa mare...

sigpic

Comment

Asta chiar e tare sa mergi si sa dormi la wc.
                Tin minte dupa pauza de masa la serviciu de cate ori nu imi doream sa dorm dar nu am avut asa idei indrasnete.

Chiar ai dormit la baie?

Comment

cine eu???bai puslamalelor care m-ati dat de gol ma?

sigpic

Comment

sony tu nu lucrezi, deci n-ai dormit pe WC.
                    da Tigra, am dormit. noroc ca bate colegul in zid si ma trezeste, perete comun.
                    si ca sa fiu ontopic: a inceput sezonul si de acum imi vine de lucru, deci gata cu dormitu pe wc. am reusit sa termin stikerul pentru cristi_xp
                    am de lucru si eu citesc logan club :d
                    am printat stickerele propuse si e mai ok cel facut de zenit
                    pe linga toate astea, i hate my self and wanna die
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by sonykel
                      zenit dar sau resetat punctele de sambata seara parca... mai acum parca e ceva mai bine ca poweru nu mai e asa mare...
                      eu abia aseara am vazut, ca sa vezi cat de tare m-au intereresat. Dar nu e Ok, nu e posibil sa ti le ia dupa ce colegii ti le-au dat. Ca nu le-a dat administratorul sa le ia el.

Totusi, un forum nu este un site obisnuit, cu care tu, proprietarul, sa faci ce vrei. Un forum are o viata pe care i-o da membrii. Nu poti sa nu tii cont de asta. Parerea mea.

Exista vreo explicatie undeva de ce s-a procedat asa?!

Comment

da pentru ca sistemul cand sa conceput nu era pentru asa multi membri iar acum forumul sa dezvoltat si trebuia modificat uni cresteau prea usor(exemplu meu) si altii se razbunau prea usor...

cristi belive me ca i work dar fac munca de teren asa ca lucky me :d:d:d
                        singuru moment cand sunt la birou e cand ma ocup de sistemul cctv al firmei(2-3ore pe saptamana)
                        PS: intro seara ma uitam la un film incepe reclama zic na ma duc sa fac o baitza repede m-am dus mam bagat in cada si am adormit ma scol era apa rece... ma duc inapoi in camera si cand televizoru stins liniste in casa toti dormeau eu wtf??? in fine aprind televizoru reclame incepe filmu de unde-l lasasem ooo ce repede m-am miscat... ma uit eu la film cand suna ceasu lu tata era 4dimineata(filmul era redifuzat in reluare , am dormit 3-4ore in cada)
                        Last edited by SoNyKeL; 22 October 2007, 13:42.

sigpic

Comment

Originally posted by crististreulea
                          pai ma gindesc ca tu nu ai casa, famile, copii si un servici :d
                          interesant si de apreciat ca si raspunzi in foarte multe locuri si in 99% la subiect.
                          toata stima mea andrei!
                          Poate sunt mai multe persoane si fac cu randul .
                          On topic. Cercetez preturile auto (sarcina oficiala ) asa ca imbin utilul cu placutul
                          dar il injur pe un coleg care ii baga-n cap lu sefu' sa luam Fiat Albea nu Logan MCV de 85 de CP(cum incerc eu sa-l conving).
                          Mai arunc un ochi pe Euroncap ca e o polemica pe forum.
                          A si injur tastatura ca nu prea mere cum trebuie pana scriu o fraza ma deconectez.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

plin de draci am reusit sa lovesc masina....nu m-am uitat calumea in oglinda cand intorceam masina in parcare si am lovit usa spate si aripa spate....plin de draci

Comment

las ca se repara nu te mai enerva bine ca nu a fost mai grav

sigpic

Comment

Mi-e frig. Am un pitic pe creier care-mi spune sa nu dau drumul la centrala.
                                VREAUUUUU BAAAAAAAAAANI !!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google