Era bun popcornu' dar...l-am aruncat cand am vazut k ai nostri nu-s in stare de un atac calumea...
Ia uitati, ce fac eu!
Collapse
X
-
Acum am venit de la servici intr-un suflet ca sa vad meciul.Dupa ce am stat cam 5 min. am aflat ca e 2-0 pt Sevilla Pai mai bine stau pe forum cu o bere in fata decat sa pierd vremea cu Steaua lui Beeeeeecali(pardon am trecut la adoua bere)Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Imi vine sa cumpar un uzi, inchiriez un avion si ma duc in vestiar sa-i impusc pe toti ...
Comment
-
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ... nu pot sa nu ma agit ... sunt "ai mei" si ii iubesc oricat de prost ar juca
Comment
-
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooL
apropo cine cu cine joaca?:d
sigpic
Comment
-
Sevilla - Steaua
Asta e dinamovist ...
|
|
|
|
VLast edited by CAnnabYS; 23 October 2007, 23:22.
Comment
-
Citesc forumul dupa o lunga pauza...
Ma gandesc si contabilizez necazurile avute in ultima vreme: cel mai mare, copilul a avut pneumonie si a bolit saracutul 2 saptamani, acuma e la recuperare si astept sa-i revina pofta de mancare.
Acu doua saptamani mi-a frecat unu' bara din spate de la masina (masina avea 2 luni, era stationata pe marginea drumului regulamentar, eu la serviciu, autor necunoscut), si-mi trag palme ca nu am avut bani de casco.
Tot ce pot spera e ca toate se vor remedia ...
Scuze pentru dramatism... dar chiar asta faceam.
A, si mai formulam un subiect de teza pentru clasele cu frecventa redusa...munca de cadavru didactic
Comment
-
Originally posted by SebyCitesc forumul dupa o lunga pauza...
Ma gandesc si contabilizez necazurile avute in ultima vreme: cel mai mare, copilul a avut pneumonie si a bolit saracutul 2 saptamani, acuma e la recuperare si astept sa-i revina pofta de mancare.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
acu am venit din orash...ascult ceva muzica,nu am somn..pe la 6-7 dimi adorm si eu ! :PPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment