Abia m-am trezit si am o zi de-mi vine sa ma omor...iar nu dau pe la facultate... btw: de ce in romania oamenii prefera sa faca mai putzini bani cu stres minim, decat mai multi bani pentru care trebuie sa "munceasca" ???
Ia uitati, ce fac eu!
Collapse
X
-
-
Originally posted by D-FENSDe ce vrei asta,ai rude in Spania?
Comment
-
Originally posted by dogy_10nu dar nu tin cu steaua.....tin cu Poli Timisoara....bine acum o sa sariti toti pe mine ca de fapt steau rep. romania....pt mine dac scrie steaua bucuresti reprezinta bucurestiul .....si ca sa nu fiu off....numai ce m-am intors de la facultate...si sunt happy chiar daca am lovit luni masinaForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by Octavian___28Bila alba la D-FENS.
Ia uitati, eu beau acu' o bere si ma gratulez de unu singur ) (am mai imbatranit cu un an...cateva fire albe, razletze ce-i drept) pt ca n-au venit invitatii (putini la nr). Si normal, sunt pe loganclub!Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
de 2 zile compu de acasa e la doctor, placa de baza muci.
la lucru am erdeesh si mama lor, merge netu 2 ore pe zi si ala tras de par.
deja mie dor de logan club
vorba unui preten:
Cristi_XP : iar esti la club de net?
de precizat ca fiumiu nu ma lasa la compu lui "tata pacaleste pe denu"Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Vai ce bine ca a trecut si ziua de azi. Doar ce am ajuns acasa de la facultate si ma bag direct la somn.
Comment
-
Sunt un pic racit si n`am mai ieshit... da` am gasit cativa amici cu care sa joc NFS Most Wanted... Si ghiciti cu ce masina am jucat...da...Logan !
Si am batut SLR-ul, din nou)Attached Files:inlove:
Comment
-
Lumineaza-ma si pe mine...Cum ai bagat Loganul pe NFSMW?Multumesc anticipatLast edited by crististreulea; 28 October 2007, 12:50.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment