Ia uitati, ce fac eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Abia m-am trezit si am o zi de-mi vine sa ma omor...iar nu dau pe la facultate... btw: de ce in romania oamenii prefera sa faca mai putzini bani cu stres minim, decat mai multi bani pentru care trebuie sa "munceasca" ???

Comment

Originally posted by D-FENS
      De ce vrei asta,ai rude in Spania?
      nu dar nu tin cu steaua.....tin cu Poli Timisoara....bine acum o sa sariti toti pe mine ca de fapt steau rep. romania....pt mine dac scrie steaua bucuresti reprezinta bucurestiul .....si ca sa nu fiu off....numai ce m-am intors de la facultate...si sunt happy chiar daca am lovit luni masina

Comment

Originally posted by dogy_10
        nu dar nu tin cu steaua.....tin cu Poli Timisoara....bine acum o sa sariti toti pe mine ca de fapt steau rep. romania....pt mine dac scrie steaua bucuresti reprezinta bucurestiul .....si ca sa nu fiu off....numai ce m-am intors de la facultate...si sunt happy chiar daca am lovit luni masina
        Nici eu nu sunt stelist,nu sunt nici macar microbist,dar cand o echipa romaneasca joaca un meci cu alta echipa din afara normal ca tin cu ai nostri,nu conteaza ca e Steaua ,Dinamo sau Rapid suntem romani cu totii.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Bila alba la D-FENS.
          Ia uitati, eu beau acu' o bere si ma gratulez de unu singur ) (am mai imbatranit cu un an...cateva fire albe, razletze ce-i drept) pt ca n-au venit invitatii (putini la nr). Si normal, sunt pe loganclub!

Comment

hai la multi ani sa traiesti eu beau un pahar de pepsi in cinstea ta...

sigpic

Comment

Originally posted by Octavian___28
              am mai imbatranit cu un an...
              La Multi Ani ! ... Si sa ai cai !â„¢ (am licenta pe urarea asta))
              :inlove:

Comment

Originally posted by Octavian___28
                Bila alba la D-FENS.
                Ia uitati, eu beau acu' o bere si ma gratulez de unu singur ) (am mai imbatranit cu un an...cateva fire albe, razletze ce-i drept) pt ca n-au venit invitatii (putini la nr). Si normal, sunt pe loganclub!
                Multumesc Octavian...Si eu ma cinstesc de unul singur cu un pahar de vin rosu.Multi ani inainte de acum incolo si poate ne vom intalni cu totii sa o facem LATA La multi ani loganisti !!! (ca sa nu mai bem de unii singuri)

Comment

Un red bull in cinstea voastra si de la mine. Am de lucru pana pe la vreo 3 nu ma culc...

Comment

Multumesc la toti. Sa fim sanatosi si vremea sa tina cu noi.

Comment

• de 2 zile compu de acasa e la doctor, placa de baza muci.
                      la lucru am erdeesh si mama lor, merge netu 2 ore pe zi si ala tras de par.
                      deja mie dor de logan club
                      vorba unui preten:
                      Cristi_XP : iar esti la club de net?

de precizat ca fiumiu nu ma lasa la compu lui "tata pacaleste pe denu"
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• azi mam culcat la 5 pe la 9 am dat-o in somnambulism m-am dus la facultate pe la 12 mam trezit si m-am dus pana la navodari acum rontai niste viva si cred ca ma culc

sigpic

Comment

• Vai ce bine ca a trecut si ziua de azi. Doar ce am ajuns acasa de la facultate si ma bag direct la somn.
                          http://mitzah.labrute.fr/
                          http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

• atept sa inceapa meciul...... tre sa vina un preten cu sper sa nu fiu ..... dupa meci..... a inceput

napred zvezda
                            ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                            YO2MKL
                            sigpic

Comment

• Sunt un pic racit si n`am mai ieshit... da` am gasit cativa amici cu care sa joc NFS Most Wanted... Si ghiciti cu ce masina am jucat...da...Logan !
                              Si am batut SLR-ul, din nou)
                              Attached Files
                              :inlove:

Comment

• Lumineaza-ma si pe mine...Cum ai bagat Loganul pe NFSMW?Multumesc anticipat
                                Last edited by crististreulea; 28 October 2007, 12:50.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google