condoleante pentru al tau prieten
Ia uitati, ce fac eu!
Collapse
X
-
Azi scumpa mea sotie mi-a spalat o geaca de blugi(eu nici nu i-am zis s-o spele)justificandu-se ca mai era loc in masina de spalat .Pana aici toate bune si frumoase dar in geaca mai era si fatza detasabila de la cd player ...a spalat-o cam o ora,cu apa calda... Am simtit ca innebunesc Imi venea sa .Am lut repede fatza si m-am dus la un electronist s-o verifice,sa vada ce a mai ramas bun in ea,m-am intors dupa o ora i-am facut o proba si... a mers!!! Prin ce am trecut numai eu stiu.Nu e un cd player super performant(Pioneer)dar nici sa mai dau inca 4 mil.nu-mi convenea...Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
si maicamea are boala sa mi spele hainele la fel chiar daca nu e nevoie... si e stresant cand vrei sa pleci undeva si stii ca ai cutare lucru curat cutare lucru si vezi ca nu-s in sifonier cauti ca disperatu si cand le vezi in balcon
sigpic
Comment
-
sinteti copii mici, eu iau pantalonii curati, merg pina la magazin, ma intorc si imi iau haniele de lucru si trebaluiesc pe la casa. seara pantalonii curati sint deja spalati.
e valabil la orice haina gasete prin casa. iau tricoul curat si ma razgindesc in privinta lui si iau altul lasindu primul tricou pe scaun, evident devine spalat.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
bah, io zic ca femeile astea au o gena a lor care le "deregleaza" complet si apropo, asa-i ca aceasta chestie cu obsesia curatenii devine mai pronuntata dupa casatorie ? mie asa mi se pare...Last edited by crististreulea; 30 October 2007, 13:20.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by D-FENSAm lut repede fatza si m-am dus la un electronist s-o verifice,sa vada ce a mai ramas bun in ea,m-am intors dupa o ora i-am facut o proba si... a mers!!! Prin ce am trecut numai eu stiu.Nu e un cd player super performant(Pioneer)dar nici sa mai dau inca 4 mil.nu-mi convenea...
Comment
-
am ajuns acasa ma uit ca iar am primit minusuri la reputatie... dar don`t worry be happy
am aflat ca azi taicamiu a facut accident de masina
si eu era sa-l iau pe unu in plin pe la 80la ora am evitat printre 2masini la milimetru (eu eram de vina ) :down:
si acum ma uit la masina si nu-mi vine sa cred ca e intreaga...
acum ma pregatesc sa-mi savurez noile achizitii :
una bucata cola la 2litri
una bucata pringles xxl cu samntana ceapa si marar
una bucata revista PlayBoy
una bucata revista TopGear
una bucata revista FHM
in rest totu bine si ok
PS. mi-am luat ptr logan un bradulet si un ambipur...
si ptr dacie am primit un stiker cu mesaju Sofer Treaz La bord Xforce energy
sigpic
Comment
-
e din revista top gear pe octombrie...Attached Files
sigpic
Comment
Comment